KADIN OLMANIN AYRICALIĞI İZMİR PARK’TA YAŞANIR!

  • 0
  • 552
KADIN OLMANIN AYRICALIĞI İZMİR PARK’TA YAŞANIR!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Açılışından önce kurulan Kadın Kulübü ile fark yaratan İzmir Park Alışveriş Merkezi, kulüp üyeleri ile 3 Mart Salı günü bir tanışma toplantısı gerçekleştirecek. İzmir Park Etkinlik Merkezi’nde saat 14.00’te yapılacak olan toplantıda Kadın Kulübü’nün işleyişi, yapısı ve etkinlik programı hakkında bilgiler verilecek.

İZMİR PARK KADIN KULÜBÜNÜN İLK KONUĞU NİLGÜN BELGÜN
Hem kendisine hem de bulunduğu semte faydalı olmayı amaçlayan kadınları bir araya getirme ilkesi ile kurulan İzmir Park Kadın Kulübü’nün lansmanı 6 Mart Cuma günü “Nilgün Belgün ile Söyleşi ve İmza Günü” etkinliği ile yapılacak. Ünlü oyuncu aşk, ilişkiler ve kadın olmak üzerine gerçekleştireceği söyleşisinde hem kişisel yolculuğunu anlatacak hem de hayranlarından gelen soruları yanıtlayacak. 7 Mart’ta yazar Zeynep Altan’ın “Kadın Kimliği ve Kadın Edebiyatı” üzerine gerçekleştireceği seminerini “Nefesle Hayat Merkezi” kurucularından Semra Bakioğlu ve Umay Karabece’nin katılacağı söyleşi takip edecek. İzmir Park Kadın Kulübü üyelerine doğru nefes alma teknikleri konusunda bilgiler verecek olan ikili, nefes terapisinin fiziksel, zihinsel ve duygusal hayata olan etkilerini anlatacak.

İzmir Park Kadın Kulübü lansman etkinlikleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm hızıyla devam edecek. Sinem Donancı, “Dişi Enerjisi ile Yaşam Dengesi” başlıklı söyleşisi ile ziyaretçilerle buluşurken, saat 16.00’da gerçekleşecek olan Karaoke Yarışması’nda kadınlar hem eğlenecek hem de birbirinden renkli hediyeleri kazanma fırsatı yakalayacak. 8 Mart’ta İzmir Park’a gelenler müziğe de doyacaklar. Yan flüt, keman, çello ve keman çalan dört kadın sanatçıdan kurulu “İzmir Park Quartet Grubu” bu özel gün için hazırlanan “Kadın Şarkıları” repertuarı ile ziyaretçilere keyifli bir müzik ziyafeti sunacak.

Kadın Kulübü kapsamındaki aktivitelerine Mart ayı boyunca devam edecek olan İzmir Park Alışveriş Merkezinin etkinlik takvimi şöyle:
10-17-24 Mart Salı: Eylem Yılmaz Bütüner - Renkli Oyunlar, Mutlu Kadınlar (Yaratıcı Drama Atölyesi)
12 Mart Perşembe: Toprak Özmen - Aşk ve Mutluluk
19 Mart Perşembe: Bilge Öztoplu - İlişkiler Okulu
26 Mart Perşembe: Yelda Çetiner - Motivasyon ve Kahkaha Yogası
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv