Kadınlara özel spor kursları

  • 0
  • 592
Kadınlara özel spor kursları
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin spor kursları yoğun ilgi görüyor. Futboldan hentbole, cimnastikten yogaya çeşitli branşlarda açılan kurslar yediden yetmişe binlerce Bornovalıya spor yapma imkanı sağlıyor. Özellikle kadınlara yönelik spor kursları ile daha zinde ve daha sağlıklı olma fırsatı sunuluyor. Step, aerobik, yoga, yüzme, zumba  ve pilates kurslarından yararlanan yüzlerce kadın doğa yürüyüşlerine de katılıyor.
 
Pek çok branşta açtığı kurslar ile binlerce çocuğa ve gence spor yapma imkanı sunan Bornova Belediyesi, bu alanda kadınları da unutmuyor. Kadınların spor yapması için açılan kurslar özellikle ev hanımlarından yoğun ilgi görüyor. Haftanın dört günü düzenlenen kurslarda kadınlar; step, aerobik, pilates, yoga, zumba,  yüzme ve doğa yürüyüşlerine katılıyor.

Profesyonel antranörler eşliğinde yapılan kurslar; Evka3 Kadın Dünyası, Pınarbaşı Eski Nar Kafe, Altındağ Kültür Merkezi, Çamdibi, Işıkkent ve Engelliler Merkezi'ndeki salonlarda gerçekleştiriliyor. Ayrıca haftanın 4 günü sabah ve öğleden sonra derslerinde Işıkkent Spor tesislerinde kadınlara yönelik yüzme kursları düzenleniyor.

Doğa Yürüyüşleri
Bornova Belediyesi Kadınlara özel olarak doğa yürüyüşleri de düzenliyor. Nisan 2016 tarihine kadar pazartesi günleri gerçekleşecek olan yürüyüşlerde kadınlar Bornova ve İzmir’ın farklı bölgelerindeki yürüyüş parkurlarında hem spor yapma hem de İzmir’in doğal güzelliklerini  tanıma fırsatı buluyor.

Kadınların yaşamın her alanında yer alması gerektiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,  "Kadın dostu bir kent olma hedefimiz doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Açtığımız kurslarla kadınlarımıza  sadece spor yaptırmayı değil, sosyal alanda da daha etkin olmalarını sağlıyoruz" diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv