Kadınlara umut dağıttı

  • 0
  • 699
Yazı Boyutu:

Türk Sanat Müziğinin tanınan sesi, ünlü yorumcu Umut Akyürek Agora Semt Merkezi’nde kursiyerlerle bir araya geldi
 
Agora Parkı’nda düzenledikleri fasıl dinletisiyle dikkat çeken Konak Belediyesi Agora Semt Merkezi kursiyerleri, sürpriz bir ismi daha konuk etti. Hediyelik eşya kursuna katılan kadınlar, semt merkezini ziyaret eden ses sanatçısı Umut Akyürek’le sohbet ettiler.
Kursiyerler için sürpriz olan Umut Akyürek ziyaretinde çaylar demlendi, hazırlanan kurabiyeler ikram edildi. Müzik yaşamından dünya görüşüne, sevdiği yemeklerden aile yaşantısına kadar akla gelen her konuda merak ettiklerini soran kursiyerler ile sanatçı arasında samimi bir sohbet gerçekleşti. Konak Belediyesi’nin kursiyerlere armağan ettiği albümlerini imzalayan Umut Akyürek, söylediği şarkılarla kadınlara moral verdi.

Sohbetin ardından kursiyerlerle birlikte derse giren sanatçı, hediyelik eşya yapımını öğrendi. 15 semt merkezinde gerçekleşen üretimle birlikte geziler ve kültür sanat etkinliklerinin büyük bir hizmet olduğunu söyleyen Akyürek şöyle konuştu: “Buradaki hanımların gözlerinin içindeki pırıltıyı görmemek mümkün değil. Hayata bağlanmışlar, büyük bir aşkla geliyorlar. Dertlerini tasalarını evde bırakıp burada üretime, aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Kendi kazandıkları parayı harcamanın tadına varıyorlar. Bu bir kadın için çok önemli bir şey. Ben bu kadar kapsamlı, 15 semte yayılmış bir uygulamayı ilk kez görüyorum. Bunun yanında geziler ve başka aktivitelerin de olması büyük bir hizmet büyük bir misyon. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı yürekten kutluyorum.” Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan,” Umut Hanım başarılı bir sanatçı. Bir başarı öyküsü. Kadınların başarı öykülerini tanıtmak, onların geleceğine de yeni yapı taşları eklemeli” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv