Kampanyaya camiden destek

  • 0
  • 715
Yazı Boyutu:

KonakBelediyesi’nin üstlendiği Türkiye’nin en geniş katılımlı sosyal sorumlulukprojesi Mavi kapak kampanyasına bir destek de Boğaziçi Barbaros Camicemaatinden geldi.

 Aylarca tek başına kapak toplayan BoğaziçiBarbaros Cami Başkan Yardımcısı Hayrettin Güner (83) kampanyaya destek olmafikrini Cami yönetim kurulunda dile getirdi. Cami Başkanı Hüseyin Şen veyönetim kurulu üyelerinden olumlu yanıt gelmesiyle her gittikleri yerde kapaktoplamaya başlayan cemaat, dört ayda 150 kilogram kapak biriktirdi.

Emir Sultan Mahalle Muhtarı MuzafferDinsever’in de mahalle sakinleriyle birlikte katıldığı mavi kapakseferberliğinde biriken 7 çuval kapak, Konak Belediyesi ekiplerine teslimedildi. Muhtar Dinsever, paylaşım ve dayanışmanın yaşandığı bir mahalleolduklarını belirterek, “Mavi kapak kampanyasına katılan tüm hayırsevervatandaşlarımızı kutluyorum. Mahallemizde tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olanengelli kardeşlerimiz var. Başkanımız Hakan Tartan her zaman bu konuda duyarlıoldu. Mavi kapak kampanyasına sahip çıkarak bu duyarlılığı bir kez dahagösterdi, biz de mahalle olarak destek olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan,Mavi Kapak kampanyasının İzmir’e en çok yakışan, sevgi ve paylaşımı tümTürkiye’ye öğreten bir proje olduğunu hatırlattı. Başkan Tartan, kampanyayadestek veren Boğaziçi Barbaros Cami cemaati ve Emirsultan Mahallesi sakinlerineteşekkür ederek, “Toplanan her mavi kapak, engelli vatandaşlarımız için yeşerenbir umut damlası demek. Bu umudu canlı tutan herkes paylaşımı, bir aradaolmayı, dayanışmayı da İzmir’den Türkiye’ye gösteriyor” dedi.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv