İzmir’in artık bir “Gül Abla”sı var

İzmir’de başarılı iş insanı olmasının yanı sıra oyuncu da olan Gül Nacaroğlu, hiç tiyatro oyunu izlememiş çocukları tiyatro ile buluşturdu.

  • 1
  • 5.235
İzmir’in artık bir “Gül Abla”sı var
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de başarılı iş insanı ve oyuncu Gül Nacaroğlu,  Sahne Tozu Tiyatrosunda bir organizasyon gerçekleştirerek Külkedisi oyununu ilköğretim öğrencilerinin izlemesini sağladı. Heyecan içinde oyunun başlamasını bekleyen çocuklar oyun başladığı andan selamlamaya kadar büyük bir coşku ile oyunu hayranlıkla seyretti.

Oyuncuların selamlamasından sonra Gül Nacaroğlu sahneye davet edildi. Çocukların “Gül Abla” diye tempo tuttuğu anda Gül Nacaroğlu sahneye çıktı.  Salondaki coşku oyuncu kadrosunun gözlerini doldurdu. Sahneye çıkan iş insanı Gül Nacaroğlu Bir Çocuk da Sen Giydir Derneği Başkanı Nuran Baştan’a, Sahne Tozu Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Çağlar İşgören’e ve kadrosuna teşekkürlerini sundu.

Gül Nacaroğlu, “Birçok dostumdan, ‘Çocuklar için ne yapabiliriz?’ diye mesajlar aldım. Amacıma ulaştığımı düşünüyorum. Çok mutluyum. Güzel İzmirimizin çok kaliteli oyunlar çıkaran bir özel tiyatrosu var, Sahne Tozu Tiyatrosu var. Atatürk’ün de dediği gibi; sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Çocukların küçük yaştan itibaren sanatla ilgilenmelerini, tiyatro ve birçok sanat kolunda kendilerini keşfetmelerini sağlamak adına birer vesileyiz biz. Sanatı lâyık olduğu yere getirmek boynumuzun borcudur. Tüm iş insanlarına ve İzmir halkına sesleniyorum: Gelin, sanat için elele verelim; sanatı lâyık olduğu yere çıkaralım.” dedi.

Sahne Tozu Tiyatrosu sosyal sorumluluk projeleri düzenleyerek İzmir halkı ile buluşmaya devam edecek.

Yorumlar (1)
  • Gönül Pekin

    Gönül Pekin

    Çocuklarımızın Tiyatro ile tanışması Beni çok mutlu etti. Görgüleri, Bilgileri artacak, ufukları genişleyecek. Sayın. Gül Nacaroğluna Teşekkürlerimi iletiyorum. Sağolun, Varolun Tüm emek veren, bu programı yapan dostlara..

    16 Mart 2022 00:00
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bonfil'den Bangkok Sokak Lezzetleri

Çocuk Senfoni Orkestrası ‘Bahara Merhaba’ dedi

Öğrencilerle iftar

Moncef Genoud rüzgarı esti

Caz Tarihine Bakmak Embryo Live

Unutulmaz konser

Arşiv