Kapanış WHO Trio’dan

  • 0
  • 679
Kapanış WHO Trio’dan
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), 05-21 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlediği 22.İzmir Avrupa Caz Festivali, 21 Mart Cumartesi akşamı AASSM’de yapılan WHO Trio konseri ile sona erdi. 

İKSEV’in Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları; İzmir İtalya Konsolosluğu, İzmir Fransız Kültür Merkezi, Yaşar Holding, Lüksemburg Büyükelçiliği, Luxemburg Export Office, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu, Adam Mickiewicz Enstitüsü,  Avusturya Kültür Ofisi, Slovakya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu, İzmir İsviçre Konsolosluğu işbirliği ile düzenlediği 22. İzmir Avrupa Caz Festivali, programındaki açık etkinliklerle çok sayıda İzmirliye ulaşmayı başarmıştır. 

05 Mart’ta Ufuk & Bahar Dördüncü Piyano İkilisi ve Erik Truffaz Quartet’in “Taksim Süiti”nin dünya prömiyeri ile başlayan festival, İzmir İsviçre Konsolosluğu işbirliği ile Festivale katılan sıra dışı caz topluluğu WHO Trio’nun AASSM’de verdiği unutulmaz konser ile sona erdi. Michel Wintsch (piyano), Bänz Oester (bas) ve Gerry Hemingway’den (davul) oluşan Üçlü, unutulmaz bir kapanış konserine imza attı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv