Kaplan güven tazeledi

  • 0
  • 1.480
Kaplan güven tazeledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Merkezi İzmir'de bulunan  Konsolosluk Erkanı Genel kurulu Balçova Termal Otel’de yapıldı. İzmir'in yanı sıra Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Antalya ve Balıkesir’den temsilci ve delegelerin katıldığı toplantı da  tek liste ile genel kurula giden Ömer Kaplan güven tazeleyerek  başkanlığa tekrar kazandı. 

Dünya Fahri Konsoloslar Birliği Genel Sekreteri Aykut Eken,  Dünya İtalyan Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı Oya İzmirlioğlu, Ankara’dan  Y. Selim Sarııibrahimoğlu, Antalya’dan Halit Bozabalı, Balıkesir’den Ayhan Sezer, Gaziantep’ten  Mehpare Kileci, Mersin’nden Levent  Dölek. Muğla’dan Sezgin Gökmen’in katıldığı ve  Divan Başkanlığını Kemal Baysak'ın üstlendiği Genel Kurul’a tek liste ile gidildi.  Ömer Kaplan’ın başkanlığı üstlendiği Erkan Yönetimi Kurulu’nda, Selçuk Borovalı, Ahmet Çalık, Martin Sanford, Aykut Eken, Noyan Gürel, Murat Reha Yorgancıoğlu, Mazhar İzmiroğlu, Y.Selim Sarıibrahimoğlu, Gözde Demir, Eliya Alharal, denetleme Kurulunu ise Candan Çorbacıoğlu, Çetin Güvercin, Mehmet Artuna Aysun  yer aldı.

Toplantı ile ilgili bilgi veren Erkan Başkanı Ömer Kaplan, sayıları hızla artan fahri konsolosların sorunlarını tek elden ve güç aldıkları Konsolosluk Erkanı ile çözmenin yollarını arama kararının çıktığını söyledi. Bundan öncede Ankara ile birçok temasta bulunan Erkan’ın  bundan sonrada bu temaslarını daha da sıklaştırarak sürdürüleceğini ifade eden Kaplan, “Yeni dönemde yapılacak projelerin başında üyelerimizin yoğun olduğu illerde toplantılar düzenlemek ve onların sorunlarını dinleyerek üyelerle birlikte yeni projeler geliştirmek olacak. Fahri konsolosların en önemli sorunlarının başında konumlarına uygun pasaport verilmesi gerekmektedir. Konu ile ilgili girişimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv