Karabağlar Belediyesi’nden bayram dayanışması

Karabağlar Belediyesi, bu Kurban Bayramı öncesi de ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Hazırlanan gıda kolileri belediye personelleri tarafından vatandaşların evlerine ulaştırıldı.

  • 0
  • 390
Karabağlar Belediyesi’nden bayram dayanışması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, bu Kurban Bayramı öncesi de ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Hazırlanan gıda kolileri belediye personelleri tarafından vatandaşların evlerine ulaştırıldı. Dağıtım sırasında özellikle hiçbir vatandaşın mağdur edilmemesine özen gösterildi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Bu zor günlerin, birlik, beraberlik ve dayanışmayla aşılacağına inanıyoruz. Bundan sonra da bu anlayışla hareket edecek ve sıkıntıların çözümüne bir parça da olsa katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.
Bu coğrafyada bayramların özel bir anlamı olduğunu hatırlatan Selvitopu, “Acıyı da sevinci de sofralarımızı da bu özel günlerde paylaşmanın önemini, değerini bilen bir toplumuz. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, herkesin sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum” diye konuştu.
 
Kolilerde neler var? 
Gıda kolilerinin içinde çay, toz şeker, pirinç, nohut, kuru fasulye, kırmızı mercimek, bulgur, makarna, arpa şehriye, sıvı yağ, salça, incir reçeli, sucuk ve kemik ilik suyu bulunuyor.
Karabağlar Belediyesi ayrıca her ay düzenli olarak, ihtiyaç sahibi 2 bin 377 haneye Sosyal Destek Kartı aracıyla maddi katkı sunuyor. Pandemi nedeniyle zor durumda olan esnaf ve ailelere de erzak desteği yapıldı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv