Karabağlar'da 23 Nisan coşkusu

  • 0
  • 787
Karabağlar'da 23 Nisan coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karabağlar ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Kaymakamlık'ta düzenlenen çelenk töreninin ardından Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen gösterilerde çocuklar Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bu bayramı coşkuyla kutladı.
 
Karabağlar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı için ilk tören Kaymakamlık'ta  Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çocuklar adına çelenk konulmasıyla başladı. Törene Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve öğrenciler katıldı.
 
Törenlere yoğun ilgi gösterildi
Buradaki çelenk koyma töreninin ardından gösterilerin yapıldığı Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi'ne geçildi. Törenlere Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Garnizon Komutanı Albay Bilal Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya ile meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Dereceye giren öğrencilere madalya
Cevdet Güçlüer İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Havva Reyhan İhtibar’ın İstiklal Marşı’nı coşkuyla okuduğu gösterilerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim, şiir ve komposizyon yarışmalarında derece alan öğrencilere madalyaları Kaymakam Mehmet Sadık Tunç, Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Garnizon Komutanı Albay Bilal Özdemir tarafından takıldı.
 
Gösteri büyük alkış aldı
 Final bölümünde ise Karabağlar Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin yaptığı halk oyunları gösterisinin ardından Necip Fazıl Kısakürek ve Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerinin “sevgileri yarına bırakmayın, bir insanı sevmekle başlayacak her şey” konseptiyle yaptıkları muhteşem gösteri büyük alkış aldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv