Karabağlar’da çocuklara her Salı tiyatro

  • 0
  • 498
Karabağlar’da çocuklara her Salı tiyatro
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi ilçedeki çocukları tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Tiyatro Günleri kapsamında “Anne” adlı oyun Eskiizmir Semt Merkezi Nikah Salonu’nda izleyiciyle buluştu. Renkli dekor ve sahne kostümleriyle sahne alan oyun çocuklar tarafından beğeniyle izlendi.

Karabağlar Belediyesi yetkilileri çocuklara yönelik olarak düzenlenen tiyatro günlerinin Mart ayı boyunca her Salı günü farklı bir semt merkezinde ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini belirterek Karabağlar’da yaşayan tüm çocukları ve ailelerini tiyatroya davet etti.

Yoğun bir program var
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen tiyatro şenliği yoğun bir programı kapsıyor. Buna göre etkinlik kapsamında ,  17 Mart Salı Devrim Mahallesi Yeşil Ev saat 10.00-14.00’ da “Aliş Parkta”, 24 Mart Salı Bozyaka Kültür Merkezi Nikah Salonu saat 10.00-14.00’da “Sevda Bahçesi”, 31 Mart Salı Eskiizmir Semt Merkezi Nikah Salonu saat 10.00- 14.00’ da “Aslan ile Fare” oyunları yer alacak.     

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv