Karabağlar’da engellilere malzeme desteği

  • 0
  • 419
Yazı Boyutu:

KarabağlarBelediyesi,  İzmir Direnen EngelsizGençlik ve Spor Kulübü ile yapılan çalışmaların ardından 9 engelliye malzemedesteği gerçekleştirdi. Engellilerle birlikte etkinliğe katılan KarabağlarBelediye Başkanı Muhittin Selvitopu engellilerin oldukça benimsediği ve toplaoynanan boccia oyunu oynadı,  tekerleklisandalyeye oturarak engellilerle bir süre sohbet etti.

Karabağlar Belediyesi ile İzmir DirenenEngelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen etkinlikteKarabağlar’da yaşayan engellilerle bir araya geldi. Etkinlikte KarabağlarBelediyesi’ne ulaşarak malzeme talebinde bulunan engellilere tekerleklisandalye, bilgisayar ve koltuk değnekleri verildi. 

Etkinliğe katılarak engellilerle sohbeteden ve boccia oynayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopuengellilerin ve ailelerinin yerel yönetimler tarafından desteklenmeleri gerektiğinibelirterek, “İzmir Direnen Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübüylegerçekleştirdiğimiz bu etkinlik çok anlamlı. Daha önce belediyemize gerekmuhtarlar kanalıyla gerekse bizzat gelerek başvuran engelli vatandaşlarımızadestek olmaya çalışıyoruz. 6 engelli kardeşimize bedensel ölçülerine özelolarak hazırlanan tekerlekli sandalye, 1 engelli kardeşimize bilgisayar ve ikiengelli kardeşimize de koltuk değneği verildi. Bizim ilçemizde engelli sayısı oldukça fazla. Biz yerel yönetimlerolarak engellilere ve ailelerine destek olmak istiyoruz. Malzeme desteği veengellilere yönelik aktivitelerle bir araya gelerek birbirimize destekoluyoruz. Karabağlar’da gerçekleştireceğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarında daengelli vatandaşlarımızı düşünerek hareket edeceğiz” dedi.

İzmir Direnen Engelsiz Gençlik ve SporKulübü Başkanı Funda Doğan Kapukıran’a desteklerinden dolayı teşekkür ederekplaket veren Başkan Selvitopu tekerlekli sandalyeye oturdu, engellilerlebirlikte boccia oynadı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv