Karabağlar’a 2 bin fıstık çamı

  • 0
  • 690
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi ve TEMA Vakfı İzmir İl Temsilciliği ilçeyi ağaçlandırmak  için önemli bir adım attı. Kısa bir süre önce imzalanan protokolle bağışlanan 2 bin adet fıstık çamın ilçeye dikildi. İlçenin ağaçlandırılması için işbirliği yapan  Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve TEMA Vakfı İzmir İl Temsilci Yardımcısı, Eğitim Grubu Başkanı Merih Yücel, fıstık çamlarını çocuklarla birlikte Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü’ne dikti.
 
Karabağlar Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin önerisiyle hayata geçen proje de Karabağlar’dan Yüzbaşı Şerafettin İlköğretim Okulu; Bayraklı’dan ise Piri Reis İlköğretim Okulu ve Kaymakam Özgür Azer Kurak İlköğretim Okulu’nun TEMA gönüllüsü öğrencileri hazır bulundu.
Minik öğrencilerle birlikte fıstık çamlarını diken Başkan Kürüm, böylesi önemli bir projeye  destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kürüm, onlara doğayı ve çevreyi korumaları gerektiği konusunda nasihatler verdi. Kürüm, “Karabağlar’ın gelişmesi, güzelleşmesi için elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.  Bayındır Çiçekçiler Kooperatifi’nin hediye ettiği çamları neşeyle diken çocuklar, gönüllerince bir gün yaşadı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv