Karabağlar’da pazarlar perşembe kurulacak!

Karabağlar’da pazarlar, yılbaşı ve hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle bu gün kurulacak.

  • 0
  • 699
Karabağlar’da pazarlar perşembe kurulacak!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar’da pazarlar, yılbaşı ve hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle bu gün kurulacak.

İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüs salgınına önlem amacıyla yayınladığı genelge kapsamında, yarın saat 21.00’den 4 Ocak 2021 Pazartesi günü  saat 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması olacak. Bu nedenle cuma ve cumartesi günleri kurulan pazarlar perşembe açık olacak. Yurtoğlu, Yeşilyurt, Yunus Emre, Bozyaka, Esendere, Eskiizmir, Günaltay pazarları, 08.30-19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tüm pazarlarda sıkı önlem ve denetimlerine aralıksız devam edecek. Pazarcı esnafının HES kodu sorgulaması yapılacak. Vatandaşlar, ateşleri ölçüldükten sonra pazarlara alınacak. Pazarlarda bulunan herkesin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyup uymadıkları sürekli kontrol edilecek.

Karabağlar Belediyesi ekipleri, geçen hafta sonlarında olduğu gibi bu kısıtlama günlerinde de sahada olacak. Zabıta Müdürlüğü’nün yanı sıra Temizlik, Veteriner İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler müdürlükleri ekipleri hizmetlerine devam edecek. Sokak hayvanlarına kuru mama dağıtımı yapılacak. Ayrıca suluk kontrolleri gerçekleştirilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv