Karabağlar'da son iftara yoğun ilgi

Karabağlar Belediyesi'nin Ramazan boyunca 11 farklı bölgede düzenlediği iftar sofralarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

  • 0
  • 445
Karabağlar'da son iftara yoğun ilgi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi'nin Ramazan boyunca 11 farklı bölgede düzenlediği iftar sofralarına vatandaşlar  büyük ilgi gösterdi. Her akşam binlerce Karabağlarlı vatandaşı ağırlayan iftar sofralarının sonuncusu Mübarek Kadir Gecesi'nde Aydın Mahallesi’nde yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Aydın Mahallesi 4307  Sokak'ta düzenlenen iftar sofrasına Aydın Mahallesi Muhtarı Veysi Turan, belediye meclis üyeleri, CHP Karabağlar ilçe yöneticileri,  muhtarlar, vatandaşlar katıldı. 
Kadir Gecesi dolayısıyla katılımın daha da yüksek olduğu iftar sofrasında Başkan Muhittin Selvitopu vatandaşların  Ramazan Bayramı’nı ve Kadir Gecesi’ni kutladı. Başkan Selvitopu, Ramazan Ayı’nın ülkemize barış, sevgi, saygı ve hoşgörü getirmesi dileğinde bulunarak,  “Ramazan Ayı küskünlüklerin bittiği ve sofraların paylaşıldığı bir ay. Bu ülke için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bugün bu sofraları paylaşıyorsak, onların sayesindedir” diye konuştu.
Selvitopu, bayramın ülkemize barış ve huzur getirmesini dileyerek, aileleriyle birlikte herkesin güzel bir bayram geçirmesi dileğinde de bulundu.

Başkan Selvitopu'na teşekkür
İftar sofrası sonrasında mahalle sakinleriyle de çay içip sohbet eden Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Aydın Mahallesi Muhtarı Veysi Turan ve vatandaşlar da Başkan Selvitopu’nun Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, düzenlenen iftar sofrası için teşekkürlerini ilettiler.

Öte yandan Karabağlar Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca Bozyaka, Gülyaka, Yaşar Kemal,Ali Fuat Erden, Peker, Kibar, Günaltay, Selvili, Vatan, Adnan Süvari ve Aydın Mahallesi'nde olmak üzere 11 farklı noktada iftar sofrası kurdu. Başkan Selvitopu, düzenlenen iftar sofrası programlarının hepsine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv