Karabağlar’da sorunlar kısa sürede çözülecek

  • 0
  • 685
Karabağlar’da sorunlar kısa sürede çözülecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, ilçedeki muhtarlarla daha güçlü iletişim kurmak ve sorunları en aza indirmek amacıyla geçen yıl başlattığı bölgesel muhtarlar toplantılarının ikinci etabı tamamladı. 6 bölgeye ayrılan toplantılarda, muhtarla görüşen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri sorunları tek tek not alarak çözümü için hemen start verdi.

Karabağlar Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve mahalle sorunlarının ele alındığı “bölgesel muhtar toplantıları” sona erdi.  Karabağlar ilçe sınırları içerisinde bulunan 56 mahalle muhtarının 6 bölgesel toplantıda sorunlarını aktardığı mahalle toplantılarının sonuncusu Eskiizmir nikah salonunda düzenlendi.

13 mahalle muhtarı katıldı
Toplantıya Cennetçeşme, Yurtoğlu, Limontepe, Ali Fuat Erden, Devrim, Özgür, Umut, Uzundere, Yüzbaşı Şerafettin, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Gazi ve Yaşar Kemal mahalle muhtarları katıldı. Başkan Selvitopu,  Karabağlar ilçesine bağlı iki köy olan Tırazlı ve Kavacık köylerine ise önümüzdeki günlerde giderek sorunları yerinde tespit edecek.

Toplantılar 2016 yılında da devam edecek
Göreve geldikleri dönemden bu yana ilçede bulunan muhtarlarla ikinci kez bölgesel muhtar toplantıları düzenlediklerini belirten Başkan Selvitopu, bu toplantılar sayesinde muhtarların mahallelerindeki sorunlarının neler olduğunun belirlendiğini ifade ederek, 3 ay sonra yapılacak muhtar toplantıları ile neleri yapıp, neleri yapmadıklarını tespit ederek eksikleri göreceklerini belirtti. Başkan Selvitopu ayrıca 2016 yılında, muhtar ofislerindeki ihtiyaçların tespit edilerek kısa sürede tamamlaması için talimat verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv