Karabağlarlı kadın ve çocuklar gezilerle eğlendi

  • 0
  • 1.418
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, kadınların ve çocukların yaz aylarında hoşça vakit geçirip eğlenmeleri için düzenlediği Yaz Gezileri’ne bin 550 kadın ve çocuk katıldı.  Tatile gidemeyen kadınlar ve çocuklarına yönelik “Yaz Gezileri”, büyük ilgi gördü. Her hafta sonu, Ege Bölgesi’nin farklı noktalarına düzenlenen gezilere katılan bin 550 kadın ve çocuk, denizin ve güneşin tadını çıkardı, gönlünce eğlendi. 
 
Özellikle dar gelirli, tatile gidemeyen kadınların ve çocukların eğlenmeleri amacıyla düzenlenen gezilerde rota, Meryem Ana Şirince, Etnografya Müzesi Sasalı, Ilıca Barajı, Ahmetbeyli Klaros Plajı, Karaburun Piknik Alanı, Pamukkale, Yassıca Ada, İnciraltı Kent Ormanı gibi tatil ve ören yerleri oldu. Kadınlar, hem yaşadıkları bölgenin tarihi ve kültürel mekanlarını tanıdı, hem de güneş ve denizin tadını çıkardı.
 
Kış döneminde de gezi ve piknik programlarının süreceğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Sosyal Belediyecilik anlayışıyla kültür gezileri, yaz gezileri, piknik gibi etkinliklerle ilçemizde yaşayan çok sayıda kadın ve çocuğun hayatını renklendirmeye, farklı ortamlarla buluşturmaya çalışıyoruz. Yaz Gezileri, katılımcıları mutlu etti. Kış aylarına uygun yeni gezi programlarımızı sürdüreceğiz. Karabağlar’da yaşayan vatandaşlarımızın eğlenmesini sağlayacağız” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv