Kardeş belediyelere araç desteği

  • 0
  • 523
Kardeş belediyelere araç desteği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından, Çiğli’nin kardeş belediyeleri olan Tunceli’nin Mazgirt, Pülümür ve Çemişkezek ilçelerine birer kamyonet hibe edildi. Bu belediyelere ayrıca kilit parke, faks fotokopi cihazı ve banklar da gönderilirken Başkan Hasan Arslan, imkanları sınırlı olan kardeş belediyelere destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Çiğli Belediyesi, ilçeler arası kaynaşmanın sağlanması amacıyla alınan meclis kararı sonrası Çiğli’nin kardeş belediyeleri olan Tunceli’nin Mazgirt, Pülümür ve Çemişkezek ilçelerine birer pikap kamyonet hibe etti.  Çiğli Belediyesi ayrıca Mazgirt Belediyesi’ne 5 bin metrekarelik kilit parke, Pülümür’e faks ve fotokopi cihazı ve her belediyeye bank götürdü.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediyeler arası ilişkileri güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla bu belediyelere destek olduklarını söyledi. Belediyelerin ihtiyacı olan pikap kamyonetlerin bu belediyelerce talep edildiğini belirten Başkan Arslan, “Mali olanaksızlıklar içinde hizmet üretmeye çalışan kardeş belediyelerimiz Pülümür, Mazgirt ve Çemişkezek’e birer kamyonet hibe ettik. Ayrıca belediyelerin ihtiyaçlarına göre farklı kalemlerden oluşan malzemeler de gönderdik.  Belediyeler arası desteğin önemli olduğunu düşünüyoruz “dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv