Kardeş okullar ve dernekler yararına kermes

ORION Eğitim Vakfı Özel Piri Reis Okulları’nın, okul aile birlikleri tarafından kardeş okul ve dernekler yararına düzenlenen geleneksel kermesi Saint Joseph Lisesi’nde yapıldı.

  • 0
  • 825
Kardeş okullar ve dernekler yararına kermes
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

ORION Eğitim Vakfı Özel Piri Reis Okulları’nın, okul aile birlikleri tarafından kardeş okul ve dernekler yararına düzenlenen geleneksel kermesi Saint Joseph Lisesi’nde yapıldı.
 
Orion Eğitim Vakfı Özel Güzelbahçe ve Karşıyaka Okulları’nın, okul aile birlikleri tarafından düzenlenen geleneksel yeni yıl kermesinin 15.si, Saint Joseph Lisesi bahçesinde yapıldı. Günboyu süren ve Piri Reis Okulları velileri, öğrencileri ve mezunları başta olmak üzere çok sayıda İzmirli tarafından büyük ilgi gördü ve renkli görüntülere sahne oldu. Minik öğrenciler velileri tarafından hazırlanan hediyelik eşyaları, yiyecek ve içecekleri kardeş okullarının yararına satarken yapılan eşya piyangosunda birbirinden değerli hediyeler yeni sahiplerini buldu.

Hazırlıkları yaklaşık iki ay süren kermeste elde edilen gelirin tamamının Güzelbahçe ve Karşıyaka Piri Reis Okulları’nın kardeş okul ve derneklerine aktarılacağını söyleyen Okul Aile Birlikleri Başkanları Özen Altan ve Burcu Devamlı, “Yeni Yıl Kermesi, Orion Vakfı Özel Piri Reis Okulları’nın 15 yıldır aksatmadan sürdürdüğü geleneksel etkinliği. Biz bu etkinlik ile hem çocuklarımıza yardımlaşma ve dayanışma duygusunu aşılamayı hem de ihtiyacı olan okul ve derneklere yardım etmeyi amaçlıyoruz. Standlarda satılan hediyelik eşyaların, yiyeceklerin ve giyeceklerin büyük bir kısmı velilerimiz tarafından yapıldı. Bir eşya piyangosu düzenledik. Uçak biletlerinden tutun da haftasonu otel konaklamasına kadar pek çok şey hediye edildi. Kermesten elde ettiğimiz geliri kardeş okullarımız olan Şemikler Lamia Karer İlköğretim Okulu, Yelki Hamdi Dalan İlköğretim Okulu ile Kan Ordusu Derneği ve Koruyucu Aile Derneği yararına kullanacağız” şeklinde konuştular.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv