KARGEM’in gurur günü

Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), yılın en başarılı 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerini törenle ödüllendirdi.

  • 0
  • 774
KARGEM’in gurur günü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), yılın en başarılı 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerini törenle ödüllendirdi. 30 öğrenciyi tek tek kutlayan ve takdir belgelerini veren Başkan Cemil Tugay “Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

HEDİYELER BAŞKAN TUGAY’DAN
KARGEM’de gerçekleştirilen ödül törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, merkez yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yanı sıra Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Yılmaz Tekeli ile İzmir Kent Konseyleri Birliği üyeleri de katıldı. Törende; merkezde eğitim gören ve yıl içinde yapılan tüm sınavların ortalamasına göre en üst sıralarda yer alan 5, 6, 7. sınıf düzeyindeki toplam 30 öğrenciye takdir belgeleri ile çeşitli hediyeler verildi. Başkan Tugay’ın elinden ödüllerini alan çocuklar, sevinç ve heyecan dolu anlar yaşadı.

“BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”
Eğitime büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Tugay, “İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezimizde her yıl ortalama iki bin öğrenciye ücretsiz eğitim desteği sağlanıyor. 11. yılındaki bu merkezi kuran ve bugünlere getiren herkese teşekkür ediyorum. Ben bir öğretmen çocuğuyum. Öğretmenin ve okulun ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Burada özveriyle görev yapan bütün öğretmen ve idarecilere teşekkür ediyorum. Bu hizmetin gelişerek devam etmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Hizmet bayrağını daha da ileriye taşıyacağız. Ödül alan çocuklarımızı kutluyor, gelecekte çok iyi yerlere geleceklerine inanıyorum” dedi.

DONANIMLI BİREYLER YETİŞİYOR
KARGEM Müdürü Cem Yüksel de “KARGEM olarak, lise ve üniversiteye giriş sınavlarında başarı seviyemizi her geçen yıl artırıyoruz. Öğrencilerimizin gelecek yıllarda bizleri daha da gururlandıracak sonuçlar alacağına inanıyoruz. Bilim ve eğitim faaliyetlerinin yanı sıra, çocuklarımızı sosyal ve kültürel açıdan da gelişmiş, donanımlı bireyler olarak yetiştirmek gibi bir amacımız da var. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Törende söz alan veliler de sunulan hizmetler için KARGEM öğretmenleri ile Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Tugay’a teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv