Karikatürün ustaları Uzundere'de

  • 0
  • 609
Karikatürün ustaları Uzundere'de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmirli karikatürist ve mizahçılar, Karabağlar Belediyesi'nin projesi olan Uzundere Rekreasyon Alanı’nı gezerek bilgi sahibi oldular. Nasreddin Hoca heykel binasını da dolaşan sanatçılar, önümüzdeki günlerde burada yapılacak projelerle ilgili görüş ve önerilerini aktardılar.

Uzundere'yi İzmir ve Ege'nin cazibe merkezi yapacağını her fırsatta dile getiren ve önemseyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sanatçı, yazar ve çizerlerden Uzundere Rekreasyon Alanı ile ilgili görüş ve önerilerini alıyor.   Bu düşünceyle geçtiğimiz günlerde Yazar–Şair Sunay Akın'ın ardından İzmirli karikatürist ve mizahçılar Uzundere Rekreasyon Alanı’nı gezdi. Aralarında Mustafa Yıldız, Ömer Çam, Lütfi Çakın, Cemalettin Güzeloğlu, Ayten Köse, Mustafa Bora, Ercan Baysal ve akademisyen Prof. Dr. Zafer Özden, Uzundere Rekreasyon Alanı’nında bulunan Nuh'un Gemisi ve Nasreddin Hoca heykel binasını gezdiler.

Sanatçılar Uzundere’de etkinlikler yapacak
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği organizasyon çerçevesinde Nasreddin Hoca'nın içindeki 4 katlı heykel binasının İzmir için önemli bir sanat merkezi olacağını belirten karikatürist ve mizahçılar, burada karma sergiler, çocuklara yönelik atölye çalışmaları gibi önemli sanat aktiviteleri yapılabileceği konusunda görüş belirttiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv