Karşıyaka 360” projesinde 20 Bin peşinatla ev sahibi olma zamanı

  • 0
  • 695
Karşıyaka 360” projesinde 20 Bin peşinatla ev sahibi olma zamanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in en saygın projeleri arasında yer alan Yüksek Vadi kapsamındaki “Karşıyaka 360” projesi yeni yıla “20 bin peşinle tapunuz hazır” fırsatı ile girdi.

Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ) ve MOPSAN Grup Şirketleri yatırımı olan, tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Yüksek Vadi “Karşıyaka 360” projesi, 2016 yılına “20 bin peşinle, tapunuz hazır” fırsatı sunarak girdi.

Karşıyaka 360 projesine gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu ve lansman sırasında dairelerin dörtte birinin satıldığını bildiren ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı, MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Dr. Faruk Güler;  “Tamamı kendi arsalarımız üzerinde, çözüm ortaklarımızla birlikte geliştirdiğimiz Yüksek Vadi projesi kapsamında bugüne kadar 994 konut ürettik ve tamamını sattık. Bizden konut alanlar hep kazandı. Kaliteli yaşam alanı yanında en yüksek prim ve getiri ile en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağladık. Şimdi bu projenin 5. etabını, çok daha yüksek standartlarda “Karşıyaka 360” markasıyla üretiyoruz. Karşıyaka 360’ta lansman sonrası satışlar ile birlikte satış oranı %30’lara doğru yaklaşıyor. Gösterilen ilgiden mutluyuz. Lüksü ve kaliteli imalatı, uygun fiyat ve uygun ödeme koşulları ile müşterilerimize sunuyoruz. Şimdi 20.000 TL peşinat ödeyene hemen tapusunu veriyoruz.“ dedi.

Yaşam, Kasım 2016’da başlıyor
Karşıyaka 360 projesi kapsamında 4 ayrı kule halinde yüksek standartlarda 174 konut üretildiğini ifade eden Dr. Faruk Güler açıklamalarını şöyle sürdürdü;   “Arsalarımızın tamamı kendimize ait. İzmir’in en sağlam zemin yapısına sahip olan bölgede ve kayalık bir zemin üzerinde çalışıyoruz. Güvenli binalar inşa ediyoruz. İnşaatlar şu anda yüzde 60 aşamasına doğru ilerliyor. Üretim programının bir miktar ilerisine geçmiş durumdayız. Karşıyaka 360 projemizde yaşam Kasım 2016’da başlayacak. Projede en yoğun ilgiyi örnek ev olarak hazırladığımız 4+1 dairelerimiz gördü. İzmir’de şu anda mevcut projeler arasında en geniş 1+1 dairelerimiz de ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor. Arsamızın sadece yüzde 15’ini konut alanına ayırdık. Geriye kalan yüzde 85’te otopark, sosyal ve yeşil alanlar yer alıyor. Bu anlamı ile “Karşıyaka 360”, İzmir’in en farklı projesi, en kaliteli yaşam alanı.“  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv