Karşıyaka 360’da yaşam başlıyor

İzmir’in en çağdaş ve modern yaşam alanlarından biri olan Yüksek Vadi’de yer alan Karşıyaka 360 projesinde daireler 30 Kasım’da sahiplerine teslim ediliyor.

  • 0
  • 1.490
Karşıyaka 360’da yaşam başlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in en çağdaş ve modern yaşam alanlarından biri olan Yüksek Vadi’de yer alan Karşıyaka 360 projesinde daireler 30 Kasım’da sahiplerine teslim ediliyor.

Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. ESBAŞ ve MOPSAN Grup Şirketleri yatırımı olan, Yüksek Vadi “Karşıyaka 360” projesinde tamamlanan daireler 30 Kasım’da teslim ediliyor. Peyzaj çalışmaları da tamamlanan Karşıyaka 360’da düzenlenecek “Anahtar Teslim Töreni” ile yaşam başlıyor.

Karşıyaka 360 projesinde 4 ayrı kule halinde yüksek standartlarda 174 konut üretildiğini ifade eden ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı, MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Dr. Faruk Güler; “Güzel İzmir’in en beğenilen projelerinden birisi olan Yüksek Vadi Karşıyaka 360’ta daire teslimini projenin ilk tanıtımında söz verdiğimiz gibi 30 Kasım tarihinde gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Dairelerimizin %60’a yakın bir oranda satılmış olması bizlere duyulan güveni de gösteriyor” dedi.

Doların yükselişi inşaat maliyetlerini etkileyecek
Doların son zamanlardaki hızlı yükselişinin konuta talebi de yükselttiğini bildiren Dr. Faruk Güler, bu dönemde konutu iyi bir yatırım aracı olarak gören ve fiyat artışı beklentisinde olanların talebin yükselmesinde etkili olduğuna değinerek şöyle konuştu: “Kurlardaki artış mutlaka inşaat maliyetlerini etkileyecek, ancak ülkemizde konut üretiminin ihtiyacı tam olarak karşılamadığını düşünüyorum. Gayrimenkul alanında yatırımların hız kesmeden süreceğini tahmin ediyorum.”

Hemen taşın, yeni yılda öde
Karşıyaka 360 projesinde “hemen taşın” döneminin başladığını bildiren Dr. Faruk Güler; Uygun faizli banka kredilerinin yanı sıra ‘Mopsan Kredi Sistemi’nin de devrede olduğu ödeme seçenekleri bulunduğuna da değinerek, 20 bin TL peşinat verip, uygun ödeme koşullarından yararlanmak isteyenlerin ‘peşinatınızı yatırın taksitleri ödemeye yeni yılda başlayın’ seçeneğini de değerlendirebileceklerini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv