Karşıyaka Belediyesi’nden Aralık ayı söyleşileri

Küresel salgın döneminde gerçekleştirdiği canlı yayın söyleşileriyle dikkat çeken Karşıyaka Belediyesi, Aralık ayında da uzman konuklarıyla güncel konuları işleyecek.

  • 0
  • 905
Karşıyaka Belediyesi’nden Aralık ayı söyleşileri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Küresel salgın döneminde gerçekleştirdiği canlı yayın söyleşileriyle dikkat çeken Karşıyaka Belediyesi, Aralık ayında da uzman konuklarıyla güncel konuları işleyecek.

8 Aralık Salı günü 17.00’de Psikolog ve Çocuk Ergen Yetişkin Psikoterapisti Pınar Akdemir’in yer alacağı “Bugünlerde Çocuk Olmak” başlıklı söyleşide, salgın ve deprem sürecinin çocuklara etkisi ile uzaktan eğitim koşullarında neler yapılması gerektiği konuşulacak.

10 Aralık Perşembe günü 17.00’de Piyanist, Orkestra Şefi ve Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) Sanat Yönetmeni İbrahim Yazıcı’nın konuk olacağı “Bugünlerde Sanat, Karşıyaka ve KODA” başlıklı söyleşide, kültür ve sanat dünyasında yaşanan sorunlar ile KODA’nın önümüzdeki döneme dair hazırlıkları ele alınacak.

“19.12 Dünya Karşıyakalılar Günü” nedeniyle düzenlenen ve 18 Aralık Cuma saat 17.00’de başlayacak söyleşinin konuğu, kentimizin simge adlarından Sancar Maruflu olacak. Etkinlikte, Karşıyaka’nın dünü ve bugünü, ülkemiz açısından taşıdığı önem ve Kaf Sin Kaf’ın kent kimliğindeki yeri konuşulacak.

Haluk Işık’ın yönlendireceği söyleşiler belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak ve izleyenlerin soruları konuklar tarafından yanıtlanacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, etkinlikler konusunda şu görüşleri açıkladı: “Yaşadığımız süreç, hepimizin duyarlı ve dikkatli davranmasını ve alınan önlemlere uymamızı gerekli kılıyor. Belediye olarak bu konuda üstümüze düşenleri yerine getirirken, hayatın her alanını ilgilendiren canlı yayınlarımızla önemli bir boşluğu dolduruyoruz. Yılın son ayında, dallarında uzman konuklarımızla yine çok önemli konuları işleyeceğiz. Sayın Akdemir’e, Yazıcı’ya ve Maruflu’ya teşekkür ediyor, başta hemşerilerimiz olmak üzere, herkesi izlemeye ve katılmaya çağırıyorum.” 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv