Karşıyaka tramvayı için geçici trafik düzeni

  • 0
  • 626
Karşıyaka tramvayı için geçici trafik düzeni
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’da yapımını sürdürdüğü tramvay çalışmaları nedeniyle, Cahar Dudayev Bulvarı’nın Atakent Kavşağı (2038 Sokak Kesişimi) ile Selçuk Yaşar Sokak arasında kalan kısmında iki etaplı geçici trafik düzenlemesi yapacak. 20 günlük ilk geçici düzenleme Pazartesi başlıyor.

Kent ulaşımına yeni bir ivme kazandıracak önemli yatırımlardan biri olan Karşıyaka Tramvayı yapım çalışmaları nedeniyle, 11 Ocak 2016 Pazartesi gününden itibaren ilk geçici trafik düzenlemesine geçilecek. Bu düzenleme kapsamında, daha önce Çiğli yönünden gelerek Atakent Kavşağı üzerinden Karşıyaka yönüne giden araçlar, Hasan Âli Yücel Bulvarı’nı kullanacak. Bu bölümdeki çalışmalar 20 günde tamamlanacak ve daha sonra yine eski trafik düzenine geçilecek.

Birinci etap çalışmaların tamamlanmasının ardından geçilecek ikinci etap çalışmalar kapsamında ise Cahar Dudayev Bulvarı’nın  tramvay yapım çalışması gerçekleştirilecek bölümü olan Atakent  Kavşağı’ndan  Selçuk Yaşar Kavşağı’na geliş yönü trafiğe kapatılacak.   Çalışmalar süresince alternatif güzergah olarak 2038 Sokak ve Hasan Âli Yücel Bulvarı kullanılacak.  Bu çalışmalar da 20 günde tamamlanacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv