Karşıyaka'da 14 Şubat coşkusu

  • 0
  • 338
Karşıyaka'da 14 Şubat coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sevgililer Günü'nü coşku ve heyecanla kutlamaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, Karşıyakalılar için özel ve dolu dolu bir program hazırladı. 14 Şubat'a özel olarak kentin en işlek noktaları ışıl ışıl aydınlatılacak ve akşamında sevilen sanatçı Haluk Levent, Bostanlı Pazaryerinde Karşıyakalılarla buluşacak. Konser öncesi ise Liselerarası Müzik Yarışması'nın finali gerçekleşecek.


HALUK LEVENT KONSERİ
Tüm dünyada sevginin ve aşkın günü olarak bilinen 14 Şubat Sevgililer Günü, Karşıyaka'da da özel etkinliklerle kutlanacak. Bu anlamlı gün öncesinde başta Çarşı, sahil ve Bostanlı olmak üzere kentin en işlek pek çok noktası ışıklandırılacak, süslenecek. Aşkı simgeleyen bu özel günde, sevilen sanatçı Haluk Levent Karşıyakalılarla buluşacak. Bostanlı Pazaryerinde saat 19.00'da başlayacak konser, binlerce Karşıyakalıyı bir araya getirecek.


LİSELİLER YARIŞACAK
Konser öncesinde ise; Karşıyaka Belediyesi'nin düzenlediği Liselerarası Müzik Yarışması'nın final performansları sergilenecek. Son 4'e kalan gruplar, şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Birinciye 8 bin lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye ise 3 bin lira ödül verilecek.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv