Karşıyaka’da ’Cumhuriyet’ Töreni  

Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yılı, Karşıyaka’da da farklı etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda ilk tören, Karşıyaka Hükümet Konağı önünde yapıldı.

  • 0
  • 408
Karşıyaka’da ’Cumhuriyet’ Töreni  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yılı, Karşıyaka’da da farklı etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda ilk tören, Karşıyaka Hükümet Konağı önünde yapıldı. Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, resmi kurumların temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhuriyet’e ve Atatürk ilkelerine bağlılık mesajları verildi.
 
“EMANETİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Cumhuriyet bir aydınlanma projesidir. Paramparça edilen bir ülke için yakılan umut ateşi ve bütün ezilen halklara örnek olmuş, ilham vermiş, yol göstermiş bir insanlık mucizesidir. Biz o mucizeyi yaratanların çocuklarıyız.  Bu ülkede, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak aydınlık insanlar var. Atamıza ve emanetine sahip çıkacağımıza söz veriyoruz.  İzmir’in ve Karşıyaka’nın aydınlık ateşiyle, bu ülkeye umut saçmaya devam edeceğiz” dedi. 
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv