Karşıyaka'da dolu dolu bayram neşesi

  • 0
  • 604
Karşıyaka'da dolu dolu bayram neşesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayram kutlamalarını makamında kabul etmek yerine, bu sevinci belediyenin tüm birimlerine yaymak isteyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, tüm hizmet birimlerini gezerek çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı. Huzurevi ve çocuk yuvasını da ziyaret eden Akpınar "Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin her ferdinin mutlu olması için çalışıyoruz" dedi.

 
HUZUREVİ VE ÇOCUK YUVASINA ZİYARET
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bayram kutlamalarını makamında kabul etmek yerine, belediyenin hizmet birimlerini ziyaret etmeyi tercih eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, personelle tek tek bayramlaştı. İlk kutlama saat 06.00'da Temizlik İşleri Şantiyesi'nde gerçekleşti. Başkan Akpınar’ı sevgi gösterileri ile karşılayan çalışanlar, alkış ve tezahüratlarla uğurladı. Temizlik personelinin bayramını kutlayan Başkan Akpınar, daha sonra Karşıyaka Huzurevi ve Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.
 

TEK TEK BAYRAMLAŞTI
Öğlen arasında Fen İşleri Şantiyesi’nde yüzlerce çalışanı ile buluşan Başkan Akpınar, birlik, dayanışma ve kardeşlik mesajı verdi. Belediye çalışanlarına tatlı ve çikolata ikram edildi. Karşıyaka’nın muhtarları da Akpınar’ı makamında ziyaret ederek bayramını kutladı. Son bayramlaşma ise belediye giriş katında, ana bina çalışanlarıyla yapıldı. Bayram tatiline çıkan işçiler, Başkan Akpınar ile bayramlaştı. Akpınar’a, başkan yardımcıları ve belediye bürokratları da eşlik etti.
 

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Göreve geldiğimiz günden bu yana, önce çalışanımızın sonra tüm halkımızın mutlu olması için çalıştık. Bayramda da onları makama çağırmak yerine, biz personelimizin yanına giderek bayramlarını kutladık. Eşit ve adaletli bir yönetim sergiliyoruz. Tüm personelimize aynı pencereden bakıyoruz ve aynı imkanlardan faydalanmalarını sağlıyoruz. Daha iyilerini yapacağız. Çünkü biz büyük bir aileyiz. İçinizdeki bayram çocuğu sevincinin kaybolmadığı; huzur dolu, barış içinde nice mutlu bayramları birlikte yaşamayı umut ediyoruz. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ancak umutsuzluk ve karamsarlık içimizde yok. Gün gelecek, herkes mutlu ve huzurlu bir şekilde, barış içinde yaşayacak bu ülkede" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv