Karşıyaka’da Hıdırellez coşkusu

  • 0
  • 765
Karşıyaka’da Hıdırellez coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Baharın gelişini Hıdırellez - Bahar Şenliği ile kutlayan Karşıyaka Belediyesi, binlerce Karşıyakalıyı sahile döktü. Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndaki etkinlikte sahne alan Roman grupların göz kamaştıran şovları alanı dolduranlara keyifli saatler yaşattı.
 
KARŞIYAKALILAR ALANI DOLDURDU
Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez - Bahar Şenliği Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşti. Bahar coşkusunu içinde hisseden on bine yakın Karşıyakalı da bu eğlenceye ortak olmak için alanı doldurdu. Çalım Hüseyin, İzmirli Seda, Örnekköylü Samet ve DJ Seko ile Roman Ateşi Dans Grubu’nun renkli gösterileri alanı dolduranlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.
 
AKPINAR DA KATILDI
Şarkılara eşlik eden, dilek balonları uçuran ve geleceğe dair en güzel dileklerini gökyüzüne gönderen Karşıyakalılar, baharı karşılamanın da mutluluğunu yaşadı. Etkinliğe katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

TÜM DİLEKLERİNİZ KABUL OLSUN
Başkan Akpınar “Karşıyaka Belediyesi her zaman farkını ortaya koymuştur ve farklı olmaya da devam edecektir. Bu yıl içinde tüm dilekleriniz kabul olsun.  Artık çalmayanların, çocuklarımızın geleceğini koruyanların, Cumhuriyetimize ve Atatürk ilkelerine sahip çıkanların yılı olsun bu yıl. Bizler sizlerin desteği ile hizmet ediyoruz ve sizler sayesinde başarıya ulaşıyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv