Karşıyaka’da moda rüzgarı esiyor

  • 0
  • 2.142
Karşıyaka’da moda rüzgarı esiyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğinde 4-5-6 Nisan tarihleri arasında Bostanlı'da gerçekleştirilecek olan İzmir Fashion Week Summer 2015, göz kamaştıran tasarımlar ve muhteşem defilelerle başladı.

BÜYÜK İLGİ VARDI
Karşıyaka Belediyesi, Rönesans Ajans, Ege İhracatçı Birlikleri, Diva Magazin, Gençiz Fuarcılık, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Sahne360 işbirliğinde gerçekleştirilen dev organizasyon kapılarını açtı. Nur Karaata Swimwear, Ayya Designer ve Loft defilelerinin yapıldığı ilk gün, saç şovları da büyük ilgi gördü.

 
 
 
 
 
 
 
 

ÜNLÜLER GEÇİDİ
Bostanlı Pazaryeri’nde oluşturulan özel bir konseptle moda rüzgarı estiren İzmir Fashion Week'te, Akif Örük koreografisinde gerçekleşen defilelerde ünlü mankenler Ebru öztürk, Merve Büyüksaraç, Tuğba Melis Türk ve Rönesans Ajans modelleri görev aldı. Defileler öncesinde Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, kendilerine ev sahipliği yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür plaketi verdi.

3 DEFİLE BÜYÜLEDİ
Renkli görüntülerin yer aldığı moda buluşmasının açılış defilesi, Yağmur Güçerek ve Ayşegül Uyar ikilisinin hayata geçirdiği Ayya Designer markası tarafından saat 17.00'da yapıldı. Güçerek ve Uyar imzası taşıyan "Esaret ve Özgürlük" adlı defilede 37 parça ürün yer aldı. Ardından 19.00'da Nur Karaata Swimwear'in bikini ve mayo tasarımları moda severlerle buluştu. Genç modacının bikini ve mayo çeşitleri beğeni topladı. Günün son defilesi saat 21.00'da Loft markasından geldi. 100 parçadan oluşan ilkbahar-yaz modellerinin görücüye çıkarıldığı defilede, göz kamaştırıcı koleksiyonlar tanıtıldı.

Prestige Kuaför ise saç ve makyajdaki ilkbahar - yaz çalışmalarını muhteşem bir şov ile sergiledi. İlk bahar yaz mezuniyet koleksiyonu'nun yanısıra, düğün, abiye, spor maç ve makyaj modellerini 6 kişilik kadrosuyla, 19 manken üzerinde gerçekleştirdi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv