Karşıyaka’da Yılmaz Özdil izdihamı

Son kitabında Atatürk Türkiyesi’nin Adam’larını yazan ve büyük beğeni kazanan Gazeteci- Yazar Yılmaz Özdil, Karşıyaka’da okurlarıyla buluştu.

  • 0
  • 702
Karşıyaka’da Yılmaz Özdil izdihamı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Son kitabında Atatürk Türkiyesi’nin Adam’larını yazan ve büyük beğeni kazanan Gazeteci- Yazar Yılmaz Özdil, Karşıyaka’da okurlarıyla buluştu. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da Adam kitabında kendisine yer veren Özdil’e kitabı imzalatarak teşekkür etti.
 
8 SAAT İMZA DAĞITTI
Kırmızı Kedi Kitabevi’nin Çarşı içindeki şubesinde gerçekleştirdiği İmza Günü organizasyonu ‘izdihama’ dönüştü. Kitabını imzalatmak için sabah saatlerinden itibaren sıra bekleyenler, yaklaşık bir kilometrelik kuyruk oluşturdu. 8 saat boyunca imza dağıtan usta yazar Yılmaz Özdil, Kitabevi önüne akın eden sevenleriyle kucaklaştı, bol bol fotoğraf çektirdi.

 
AKPINAR TEŞEKKÜR ETTİ
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da Adam kitabında kendisine de yer veren Yılmaz Özdil’i ziyaret ederek kitabı imzalattı. Akpınar “Sayın Özdil’e, bu değerli eserinde bana da yer verdiği için teşekkür ediyorum. Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras Adam kitabıdır. Onur duydum, gururlandım” dedi. Kırmızı Kedi Kitabevi Sahibi Haluk Hepkon da imza gününe ilgi gösteren tüm Karşıyakalılara teşekkür etti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv