Karşıyakalı kadınlar zumba’yı çok sevdi

  • 0
  • 930
Karşıyakalı kadınlar zumba’yı çok sevdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Son dönemde popülerliğini artıran Zumba dansı, Karşıyakalıkadınları da sardı. Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı RekreasyonAlanı'nda ücretsiz olarak düzenlenen Zumba dersleri, hem eğlenmek hem deforma girmek isteyen her yaştan bayanın tercihi oldu. Her Salı ve Perşembe günüyapılan Zumba derslerine 3 ayda üç bine yakın Karşıyakalı katıldı.

 

7’DEN 77’YE KATILIM

Karşıyaka Belediyesi’nin Haziran ayı başından bu yanadüzenlediği Zumba dersleri, 7’den 77’ye her kesimden büyük ilgigördü. Latin dans ritimlerinin, dinamik egzersiz hareketleri ilebirleştiği Zumba dansını çok seven Karşıyakalılar, Bostanlı RekreasyonAlanı’nda gerçekleşen derslerde hem spor yapma hem de eğlenme fırsatı buldu.Derslere bugüne kadar yaklaşık üç bin kişi katıldı.

 

AMAÇ BİLİNÇLİ SPOR

Ücretsiz Zumba dersleri için her salı ve perşembe sabahsaat 08.00’de Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda buluşan Karşıyakalılar,profesyonel eğitmenler gözetiminde bir saat boyunca dans ederek sporyapıyor. Vatandaşların sağlık için ücretsiz ve bilinçli şekilde sporyapabilmesi amacıyla gerçekleştirilen Zumba dersleri, kış aylarınakadar Bostanlı sahilinde devam edecek.

 

GİDEREK YAYGINLAŞIYOR

Türkiye’de henüz çok yeni olan Zumba, eğlencelive dinamik yapısı sayesinde giderek yaygınlaşıyor. Bir dans- aerobik programı olan Zumba’nın pek çok faydası bulunuyor. Dinamikve coşkulu müzikler eşliğinde yapılan Zumba ile yüksek orandakalori yakılıyor. Kişinin kondisyonu artıyor ve kaslar güçleniyor.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv