Karşıyakalıların Ramazan keyfi

  • 0
  • 578
Yazı Boyutu:

Karşıyaka’da “SokakSokak Ramazan” eğlenceleri hız kesmiyor. Karşıyaka Belediyesi’nin artıkgelenekselleşen Ramazan etkinlikleri bu yıl da renkli görüntülere sahne oluyor.

Ramazan ayı boyunca 15 farklı mahallede geçekleştirilen“Sokak Sokak Ramazan” etkinlikleri, iftar sonrasında binlerce Karşıyakalıyıbuluşturdu. Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun orta oyunu karakterlerinin,sihirbazların yer aldığı akşamlar çocukların gözdesi olurken, canlı müzikperformanslarının da yer aldığı nostalji akşamlarında ise, büyüklergönüllerince eğlendi.

Karşıyaka Belediyesi’nin Radyo Romantik Türk işbirliği ilegerçekleştirdiği “Nostalji Akşamları”nda etkinlik alanlarını dolduran binlerceKarşıyakalı adeta yerlerinde duramadı. Gencinden yaşlısına her kesimibuluşturan Ramazan eğlencelerinde, vatandaşlar alkışlarıyla, danslarıyla çalanmüziklere eşlik etti.

Karagöz-Hacivat, Nasrettin Hoca, Aşuk ile Maşuk’un hayatbulduğu gecelerde ise, çocuklar sahnenin en önünde yerlerini aldı. Pek çoğu,artık klasikleşen orta oyunu karakterleriyle, ilk kez tanışan çocuklar keyiflianlar yaşadı.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv