Kavuklar Bornova’da yılın son fırsatları

  • 0
  • 1.100
Kavuklar Bornova’da yılın son fırsatları
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğu ile hareket eden Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, yepyeni projeleriyle Bornova’nın çehresini değiştiriyor. Geçtiğimiz ay lanse ettiği  180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kuleden oluşacak Kavuklar Bornova projesinin % 45’inin satışını tamamlayan Kavuklar GY’nin sunduğu yılsonu fırsatları, dudak uçuklatıyor. Kavuklar GY, daire sahibi olmak isteyenlere yıl sonuna kadar 169 bin TL’den başlayan fiyatlar ve yüzde 0 faiz imkanı sunuyor.

Projelerinde, dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin tasarımlarına yer veren, konut değil yaşam alanları oluşturma felsefesiyle huzur, dinginlik ve muhteşem İzmir Körfez’i manzarasını odak alan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova’nın çehresini değiştiriyor.
İzmir’in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Bornova’ya yepyeni projeler kazandıran Kavuklar GY, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde Kavuklar Bornova projesini yükseltecek. 1160 dairenin yer alacağı projede, dairelerin yüzde 80’i deniz görecek.

Kavuklar Bornovo projesinin mimarisi, Londra’daki yeni Wembley Stadyumu, St. Petersburg’daki Dali Müzesi, Boston’daki Logan Havalimanı, ABD’deki Millward Brown Ofisleri ve Pekin’deki Four Seasons Oteli dahil birçok önemli projeye imza atan dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK’a ait. Her bir ayrıntısının incelikle düşünüldüğü proje, sakinlerinin hayatına daha fazla değer katarak sevdiklerine daha fazla zaman ayırabileceği şekilde tasarlandı.

Kavuklar Bornova, 60 metre yükseklikte eşsiz körfez manzarasıyla havuz keyfi sunuyor
Projeyi oluşturacak 3 dev kuleden ortadakinin terasında, 19’uncu katta yer alacak olan 341 metrekarelik yüzme havuzu, Kavuklar Bornova sakinlerine yerden 60 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak.
Sosyal olanaklarıyla da diğer pek çok projeden ayrışan Kavuklar Bornova, ilk şubesini Bayraklı Tower’da açan A Fitness Company ve A Spa Company ile sakinlerine, İzmir manzarasına karşı spor yapma ve günün stresinden uzaklaşma olanağı sağlayacak.
Çocuklu ailelerin de huzuru düşünülerek tasarlanan projede, kapalı çocuk alanı ve çocuk odası da olacak. Vizyonun en yeni filmleri projenin içerisinde yer alacak cep sinemasında gösterime girecek ve restoranda Türk ve dünya mutfağından gurme lezzetler yer alacak.
Tüm olanaklarıyla eksiksiz bir yaşam alanı sunacak olan Kavuklar Bornova projesi toplamda 28 bin metrekarelik peyzaj alanı içerisinde yapay göl, kütük ev konsepti ve dinlenme alanlarına sahip olacak.

Kavuklar Bornova’nın açık alanları da yaşayanların keyifli zaman geçirmelerine uygun olarak planlandı. Projede tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahaları, bisiklet ve koşu yolları yanında Kavuklar Bornova sakinlerinin kaynaşacağı ve hoş vakit geçireceği barbekü alanı ve amfi tiyatro da bulunacak.

Profesyonel yönetim
Kavuklar Bornova’nın yönetiminde, bir Kavuklar Gayrimenkul Yatırım şirketi olan A Management Company görev alacak. Projenin tüm hizmet detaylarıyla yakından ilgilenecek olan yönetim ekibi, aidatlar, duyurular, toplantılar gibi konuların hızlı takip edilebilmesi için özel bir alt yapı kullanacak.
Güvenlik konusuna da önem verilen projede, hareketli kameralar, lazer sistemleri, monitörler ile tam güvenlik sağlanacak. Ayrıca Kavuklar Bornova’nın 7/24 hizmet veren teknik servis sorumluları da bulunacak.
 
Son kalan daireler, yılsonuna kadar yüzde ‘0’ faizle satılacak
Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, Bornova’nın çehresini değiştirip değerini yükseltecek projeler geliştirdiklerini belirterek, ‘Dokuz yıllık bir ön çalışmanın sonucunda lanse ettiğimiz Kavuklar Bornova’da 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 15 farklı tipte daireyi yıl sonuna kadar 169 bin TL’den başlayan fiyatlar ve yünde 0 faiz imkanıyla İzmirlilere sunuyoruz. Daire sahibi olmak isteyenleri 31 Aralık’a kadar sürecek faizsiz alım ve %1 KDV avantajından yararlanmak üzere bekliyoruz. 2018’de tamamlamayı planladığımız Kavuklar Bornova projesi ile yakın gelecekte Bornova, İzmir’in en çok tercih edilen bölgelerinden biri haline gelecek.’ diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv