Kemalpaşa İlçemiz İzmir’in Yüz akı olmaya aday

  • 0
  • 1.378
Kemalpaşa İlçemiz İzmir’in Yüz akı olmaya aday
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar İzmir programları kapsamında Kemalpaşa Belediyesine de ziyaret gerçekleştirdi. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Hotar Belediye personeli ile de selamlaştı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu tarafından Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Hotar “ Kemalpaşa Belediyemiz kısa zamanda başardığı işler ile ve planladığı projeler ile İzmir’in Yüz akı olmaya aday bir ilçemiz” dedi.

Hotar ayrıca son seçimlerde Ak Parti Belediyeciliği ile tanışan Ödemiş, Torbalı, Menderes, Selçuk, Kınık ilçelerininde yıllardır hizmet alamayan İzmir ve İlçelerinin arasında hizmetle tanışmış, halkının isteklerine cevap verebilen , ihtiyaçlarını karşılayan belediyeler olduğunu söyledi. Hotar “ Kemalpaşa Belediyemiz gibi, diğer 5 belediyemizde Ak Parti’li Belediyecilik ile tanıştı. İzmir sınırları içerisinde olan bu Belediyelerimizi seçimden buyana geçen kısa zamanda gerçekleştirdikleri hizmetlerden dolayı kutluyorum. Burada verdiği bilgiler ile Kemalpaşa’ya kazandırdıklarından dolayı da Arif Uğurlu başkanımızı da ayrıca kutluyorum. Kemalpaşa’ya kazandıracağı her türlü hizmette Ankara’dan tüm desteğimizi vereceğimi belirtmek istiyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv