Kemalpaşa’ya Abone Merkezi Açıldı

Abonelerine yerinde ve hızlı hizmet vermeyi amaçlayan İzmir Doğalgaz 18’inci abone merkezini Kemalpaşa’da açtı.

  • 0
  • 392
Kemalpaşa’ya Abone Merkezi Açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Temiz enerji doğalgazı İzmirlilerle buluşturan İzmir Doğalgaz, abone merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Müşteri potansiyeli ve talepleri göz önüne alan İzmir Doğalgaz, Kemalpaşa’ya yeni bir abone merkezi açtı. Doğalgazla ilgili her türlü işlemin yapılacağı merkez, hafta içi her gün Kemalpaşa başta olmak üzere tüm İzmirlilere hizmet verecek.   
Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her sene hizmet kalitesini artıran İzmir Doğalgaz, 17 ayrı bölgede bulunan abone merkezlerine Kemalpaşa’yı da ekleyerek şube sayısını 18’e çıkardı.

Yerinde hizmet anlayışı
İzmir Doğal Gaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, altyapı yatırımlarına paralel olarak Kemalpaşa’da abone sayısının hızla arttığını belirterek, “Mevcut abonelerimize ve doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için iş süreçlerimizi sürekli yeniliyoruz. Yeni merkezimizle birlikte vatandaşlarımıza, İzmir’e gelmelerine gerek kalmadan, yerinde ve hızlı bir şekilde hizmet verebileceğiz. Konfor ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan yeni tasarım anlayışımızla açılan abone merkezimiz, Kemalpaşalılar ile birlikte lisans sınırlarımız içerisinde bulunan tüm abonelerimize hizmet verecek” dedi.

Tüm işlemler yapılabilecek
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 197 Sokak No:14 adresinde bulunan abone merkezi hafta içi her gün 08.30/12.30 – 13.30/18.30 saatleri arasında hizmet verecek. Merkezde; abonelik işlemleri, tüketim faturası, taksit ödemeleri, gaz açma ve kapama işlemleri zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde yapılabilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv