Kent’in hekimleri, ot festivalinde

  • 0
  • 624
Kent’in hekimleri, ot festivalinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Doğasının zenginliğini, otlarının çeşitliliğini, ot yemeklerinin tanıtılıp kaybolmaması için bu yıl 7.si düzenlenecek Alaçatı Ot Festivali’nin sağlık söyleşilerini bu yıl da İzmir Kent Sağlık Grubu hekimleri gerçekleştirecek. Söyleşiler halka açık ve ücretsiz olacak.

Alaçatı, 7. Ot Festivali kapsamında yine pek çok farklı etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanırken,Kent Sağlık Grubu ile Çeşme Belediyesi işbirliğinde “ot ve bitkilerin beslenmemizdeki yeri, sağlığımıza etkileri” konulu sağlık söyleşileri düzenlenecek. İlk söyleşi, festivalin açılış günü olan 7 Nisan Perşembe günü saat 13.00’te Kösem Otel’de İzmir Kent Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Tümüklü’nün sunumuyla yapılacak. Doç. Dr. Murat Tümüklü, “Sağlığın Kalbine Giden Yolda Beslenme” konusunu anlatacak.

İkinci söyleşi, 8 Nisan Cuma günü 16:00’da İmren Han Otel’de Uzman Dr. Demet Karadenizli’nin sunumuyla gerçekleşecek. Uzman Dr. Demet Karadenizli, otların sağlık öyküsünü anlatacak. Üçüncü ve son söyleşi ise Kent Alsancak Tıp Merkezi Dahiliye Uzmanı Dr. Tuncay Filiz’den. Uzm. Dr. Filiz, 15.30’da Köyün Delisi’nde  “Vahşi Beslenelim, Çağdaş Yaşayalım” başlıklı bir konferans verecek. Geçen yıl farklı hekimlerin gerçekleştirdiği ve büyük beğeni toplayan söyleşiler gibi bu yıl da sağlık söyleşilerine tüm festival katılımcıları davetli.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv