Kentin vizyon projesinde son viraj

Kemalpaşa Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yaptırdığı Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

  • 0
  • 582
Kentin vizyon projesinde son viraj
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Kemalpaşa Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yaptırdığı Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.
 
Kemalpaşa’ya renk katacak, ilçenin gelecek vizyonunu şekillendirecek projelerden biri olan Kültür Merkezi’nde hızla sona doğru yaklaşılıyor. Kemalpaşa’nın kültür ve sanat hayatını kökünden değiştirecek olan Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin 2016 yılı son aylarında açılması planlanıyor. Kemalpaşa Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarını kullanarak yaptırdığı ve yaklaşık 8 milyon TL’ye mal olması planlanan merkezin içerisinde, 3 adet 400 kişi kapasiteli sinema salonlarından fitness ve spor merkezi, çocuk kreşi, kültür sanat akademisi, kütüphane ve 500 kişi kapasiteli konferans salonuna kadar birçok unsuru barındırıyor. Geçen yıl ekim ayında temeli atılan projede artık sona doğru geldiğini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, merkezin 2016 sonuna kadar faaliyete geçirmeyi istediklerini söyledi. İnşaat çalışmalarını sürekli yerinde inceleyen Başkan Arif Uğurlu:
 “Görevi devraldığımız zaman belediyemizin banka ve işçilerine borcu vardı. Belediyenin bütçesi ise yatırıma uygun değildi. Biz mali yapımızı disipline ederek, böylesi önemli bir projeyi hayata geçirecek kaynağı ortaya çıkardık. Bu sayede de geçtiğimiz Ekim ayında merkezin temelini attık. Toplam 3 kattan oluşan merkezimizi, yıl sonuna kadar vatandaşlarımızın kullanımına açmayı hedefliyoruz. İlçemizin sosyal hayatını köklü şekilde değiştireceğine inanıyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz.”diye konuştu.
 
İzmir’in yükselen yıldızı olan Kemalpaşa’da göreve geldiği günden beri hizmette sınır tanımayan Başkan Uğurlu, 2.5 yıl içerisinde bir çok projeye imza attıklarını ve atmaya devam edeceklerini söyledi. Kemalpaşa’nın her alanda gelişmesi ve Kemalpaşa halkının daha iyi şartlarda yaşaması içi gece gündüz demeden hizmete devam eden Başkan Uğurlu, ‘‘Kemalpaşa halkının hak ettiği şekilde yaşaması için geride bıraktığımız 2.5 yılda bir çok projeye imza attık, görev süremiz dolana kadar da bir çok hizmete imza atmaya devam edeceğiz. Bizim için önemli olan sanayisi ve irili ufaklı işletmeleriyle İzmir’in en hızlı ve istikrarlı bir şekilde gelişen ilçesi olan Kemalpaşa’da yaşayan insanların yaşam standartlarını yükseltmek ve Kemalpaşa’yı parmakla gösterilen bir ilçe yapmak.’’

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv