Kentsel Dönüşüm benim işim

  • 0
  • 935
Yazı Boyutu:

DSP BayraklıBelediye Başkan Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Bizim kitabımızda insanların ekmeği ileoynamak yoktur. Emeğin değerini benden daha iyi kimse bilemez” dedi. Meclisüyelerinin tanıtımında konuşan Aslan, Bayraklı’nın tüm sorunlarını yakındanbildiğini vurgulayarak,  “Kentsel dönüşüm benim işim. Bayraklı önceİzmir’in sonra Türkiye’nin marka ilçesi olacak” ifadelerini kullandı.  

Aslan,belediye meclis üyesi adaylarını basın karşısına çıkararak, halka tanıttı.Seçimden başarıyla çıkmaları halinde belediyeyi kimlerin yöneteceğini, kimleringörev alacağını Bayraklı halkının en iyi şekilde bilmesi gerektiğini belirtenAslan, “Başka partiler her bir meclisüyesini neredeyse bir yılı aşkın sürede belirlerken bunda da türlü yanlışlaraimza atmışken biz sadece bir hafta içerisinde kadromuzu belirleyip yolakoyuldulk. Tüm arkadaşlarım kendi ihtisas alanında başarılı çalışmalara imzaatmış değerli kişiler. Bayraklı halkını tanıyan bilen, onlardan biri olan,sorunları, sıkıntıları birebir yaşayan çözümler konusunda da öngörüleri olanarkadaşlarımız hepsi” dedi.

“BAYRAKLI BENİM BÖLGEM…”
Bayraklı’nına’dan z’ye tüm sorunlarını yakından bildiğini, ilçeye iki kentsel dönüşümprojesi ile ciddi bir katkı yaptığını kaydeden Aslan, “ Bayraklı benim bölgem. Bu bölgede önce Körfez Evleri’ni sonra da 25.Yıl Konutlarını yaptık.  Buradaoturuyorum ben de. Bayraklı ilçesine dair bir buçuk yıl önce ilk anketiyaptırmıştım. Ardından mevcut sorunlar neler, halkın beklentileri hangi alandayoğunlaşıyor sorularının yeraldığı farklı anketler de yaptık. Nerede neyaşanıyor, hangi mahalle, hangi semt nelere ihtiyaç duyuyor hepsini biliyorum.Projelerimizi, çalışmalarımızı da buna göre yürütüyoruz” dedi.

“GEÇMİŞİME BAKIN YETER…”
Özelliklekentsel dönüşümde Bayraklı halkının ciddi bir kaygı içinde olduğunu belirtenAslan, “ Söz veriyorum Bayraklı halkıkentsel dönüşümde zerre kadar mağdur edilmeyecek. Kentsel dönüşüm benim işim.İzmir’in on iki ilçesine bakın bunu görürsünüz. Her projemiz mükemmel birkentsel dönüşüm projesidir.  Benimdönüşüm de üç ana ilkem var. Yerinde olacak, borçlandırmasız olacak, plandahilinde olacak. Bayraklı halkı çağdaş, modern, sağlıklı yuvaları hak ediyorve bunu yapacak kişi de benim. Geçmişim, eserlerim bunun kanıtıdır” şeklindekonuştu.

“ÇALIŞANIN EKMEĞİ İLE OYNAMAK YAZMAZKİTABIMIZDA…”
Seçimikazanması halinde belediye çalışanlarının işlerinden edileceği şeklindepropaganda yapıldığını, çalışanların buna itibar etmemesi gerektiğine de işareteden Aslan, sözlerini şöyle noktaladı: “Bizim kitabımızda çalışanın ekmeğine dokunmak yoktur. İnsanların ekmeği ileoynamak yazmak kitabımızda.  20 yılayakın sendikal mücadelenin zirvesinde yeralmış biri olarak, taşerona, emeğinsömürülmesine nefretle bakıyorum. Emeğin değerini en iyi ben bilirim. Ben bunoktalara matbaa işçiliğinden, gazete muhabirliğinden kısacası emeğimle gelmişbiriyim.” 

İŞTE ASLAN’INLİSTESİ…
KEMAL SEVİNÇ    İNŞAATMÜHENDİSİ
KÖKSAL  İSKİT  
EDİBE    DİNÇEL      İŞKADINI
OSMAN TURGUT             
TEKİN    AKKOYUN  SİGORTA/MÜHENDİSLİK
LEVENT  ÖZTÜRK   ELEKTRİKVE İŞLETME
ÖNER YILMAZ   İŞADAMI
RECEP   KAZAN    ESNAF
BAKİ      DEMİRELÖZ   ESNAF
ERGÜN YILMAZ     EMEKLİ
KEMAL YILDIRIM   SENDİKACI
BAHRİYE ÖZDEMİR   EMEKLİ
ALİ FUAT KILIC    İNŞAATTEKNİKERİ
DOĞAN  ERSARI  İNŞAATDEKORASYON
ALİ RASİM ALKIŞLAR  EMEKLİ
ECEVİT  BÜLBÜL      SATIŞPAZARLAMA
CEMİLE HANGÜL     EVHANIMI
İLHAN   BAŞAR 
YURDANUR KARAKOÇ        FİNANS
SELAHATTİN AYDEMİR   EMEKLİ
ÜMİT    ERÇETİN     TIBBİCİHAT TEKS.
İSMİHAN HIDIRBOZAN  EMEKLİ
ENGİN  GÖSE     ESNAF
NACİ     ÖZOĞUL       ESNAF
ZEYNEP  AKTAŞ          YÖNETİCİASİSTANI
AYŞE      AGUŞ   HALKLAİLİŞKİLER
NİYAZİ  KAYA    
YASİN   BALTACI             
ÜMİT    KARABULUT      İŞMAKİNESİ OPR.
NECATİ TOKKUYU          
ERÇİN   KATI     
ZELİHA TEKKELİ               
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv