KESİAD yeni projelerle büyüyecek

  • 0
  • 1.030
Yazı Boyutu:

Türkiye'nin önde gelen markalarının üretim yaptığı, 30 bineyakın kişinin istihdam edildiği Kemalpaşa'da 12 yıldır faaliyet gösterenKemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği, (KESİAD) Yeni projelerle büyümesinisürdürecek. Derneğin 17 Şubat tarihinde yapılacak olan 7. Olağan Genel Kurultoplantısında Başkan Vekili olan Aytekin Öztaş, tek liste ile gidilen seçimlerdebaşkanlık koltuğuna oturacak.

Bugüne kadar Kemalpaşa Sağlıklı Sanayi Projesi, MeslekiEğitim projesi ile bölgeye ve sanayi kuruluşlarına önemli hizmetlerde bulunanKESİAD, yeni dönemdeki projelerle üye sayısını artırarak, etkinlik sahasınıgenişletirken, sanayicilerin her alandaki maliyetlerini azaltmak içinde yeniprojelerini hayata geçirecek. 

Herkesi kucaklayacak 
KESİAD'ın 2002 yılında Kemalpaşa bölgesindeki sanayicilerinsorunlarını çözmek, bölgenin tanıtımını sağlamak, sanayiciler arasında birlikve beraberliği geliştirmek için kurulan sivil toplum örgütü olduğunu dilegetiren KESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 7. Dönem Başkan adayıAytekin Öztaş, mevcut başkan Cengiz Beşok'tan alacağı hizmet bayrağını daha dayukarılara taşımak için çalışacağını söyledi. Yapılacak 7. genel kurul içinbölgede her sektörü kucaklayan bir yönetim kurulu listesi oluşturduklarını veamaçlarının bölgeye yeni projelerle daha çok hizmet getirmek olduğunuvurgulayan Öztaş, bölgedeki bütün sanayicilerin desteği ile bunlarıbaşaracaklarına inandıklarını söyledi. 

Maliyetleri düşürecekler 
Bugüne kadar hayata geçirdikleri projelerle sadecesanayicilere hizmet etmediklerini, bölge halkına da sosyol sorumluluk projeleriile katkı sağladıklarının altını çizen Öztaş, “Yönetim Kurulumuzu bölgenin öndegelen firmalarının temsilcilerinden belirledik. Yeni dönemde Belkahve'denTurgutlu'ya kadar olan bölgede bütün sanayicilere hizmet vereceğiz. Yenidönemde birçok yeni projemiz olacak. Önceliğimiz üye sayısını artırarak, bölgenintamamına hitap etmek olacak. Yeni dönemde özellikle GENÇ KESİAD örgütlenmemizidaha da geliştireceğiz. Yönetimde olan 2. kuşak ile halen okuyan ve gelecekyıllarda şirket yönetimlerine katılacak gençlerimizin yetişmesine daha çok önemvereceğiz. Bölgemizde KESİAD hizmet binasını yapmak istiyoruz. Ayrıcasanayicilerimizin ürünlerini sergileyeceği sergi alanı projemizi hayatageçirmeyi amaçlıyoruz. Mevcut projelerimiz devam ederken, sanayicilerimizfinansman ve hammadde maliyetlerinin düşürülmesi içinde girişimlerdebulunacağız” dedi 
KESİAD Aday Yönetim Kurulu Listesi
Aytekin Öztaş

Özgür Usluer

Mutlu Can Günel

Haluk Meriç

Hasan Büyükkutlu

M. Bilal Saygılı
Zeki Yöndem
Ahmet Yaşar

Pınar Temel

Mehmet Ali Demirtaş

Volkan Agah Özhelvacı

Necdet Elmasoğlu

Şevket Karahan

Nurettin Avcı

Ufuk Cücü

Mustafa Mutlubaş

Nazım Karaçalı

Barış Akatlar

Mustafa Özduran

Mesut Kanat
Murat Çalık

İbrahim Sezek
Gürhan Bildiler

İhsan Yağınlı
Hüseyin Beydemir

Davut Yanık
 KESİAD'IN BAZI PROJELERİ 
KESİAD Dernek Binası Yapımı 
Bölge sanayicilerinin ürünlerininsergileneceği Fuar Merkezi 
Ulusal ve uluslar arası fuarlarakatılım organizasyonu 
Kemalpaşa'ya Meslek Lisesi Ya daMeslek Yüksekokulu kazandırmak 
Bankalarla finansman maliyetinidüşürücü anlaşmaların imzalanması 
Ortak satın alma anlaşmaları ileüretim maliyetlerini düşürme 
Üniversitelerle AB projeleriyapımı
GENÇ KESİAD çalışmalarına destek vererek büyütme 
KESİAD'ı yeni üyelerlegüçlendirme, bütün bölgeye yayılması
KESİAD Orman Alanı oluşturmak
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv