Kılıçdaroğlu ve CHP Örgütüne büyük saygım var

  • 0
  • 914
Yazı Boyutu:

Son günlerdebazı basın kuruluşlarında ve kamuoyunda DSP’den Büyükşehir BelediyeBaşkanlığına adaylığı ile ilgli yazılıp konuşulan Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, konu ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Budeğerlendirmelerin tümü benim dışımdadır. Ancak; DSP Genel Başkanı Sayın MahsunTürker’den gelen öneriye ilişkin açıklamam şöyledir:DSP GenelBaşkanı Sayın Mahsun Türker yaklaşık 10 gün önce beni bizzat arayarak DSP’denBüyükşehir Belediye Başkan Adayı olmamı istedi. Sayın Türker aynı zamandagazeteci olarak benim uzun yıllardan beri tanıdığım bir dostumdu.

Sayın TürkerDSP örgütünün beni Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek istediğini2.kez ararken de ısrarlı bir şekilde ifade etti.

Aynı talebiDSP İl Başkanı Sayın Selçuk Karakülçe defalarca tekrarladı.

Ancak; herdefasında benim CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu ifadeederek kendilerine teşekkür ettim. Ayrıca benim CHP’nin Genel Başkanı SayınKılıçdaroğlu’na, CHP örgütüne büyük saygım olduğunu ifade ettim. Bu arada da;CHP’den aday olmuşken başka bir partiden adaylığımı düşünmemin de siyasi etikanlayışıma uygun olmadığını da vurguladım. Ben hiçbir zaman koltuk, makampeşinde olmadım. Bundan sonra da Ülkeme ve yaşadığım kente hizmet etmek içinmücadele etmeye devam edeceğim konusunda hiçbir kimsenin kuşkusu olmasın.

Bunun dışındaherhangi bir temas ve değerlendirme olmadı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv