Kırgız çiften teşekkür

  • 0
  • 779
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi eşya deposu,yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurmaya devamediyor. Kırgızistan’dan ülkemize gelen Raikkulov çiftinin evi baştan aşağıyenilendi.
 
Kırgızistan’da doğup büyüyenTürkiye’ye okumak için gelen Kırgız çift Ernis ve Aygül Raikkulov, 2 sene önceTürkiye’de kendi geleneklerini sürdürmekte olan derneklerin etkinliklerindetanışıp evlendi. Ernis, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, sekiz aylıkhamile olan Aygül ise Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü’nde okuyor. Konakilçesi Karataş semtinde oturan çift, Konak Belediyesi’nden eşya isteğinde bulundu. Bir hafta içerisinde tümihtiyaçlarının karşılanmasından memnun kaldığını anlatan Ernis, “İkimiz deöğrenciyiz. Büyük bir aşkla evlendik. Bir ay sonra bebeğimiz olacak.Komşularımız Konak Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine eşya yardımı yaptıklarınısöylediler. Bunun üzerine belediyeye başvurduk ve bir hafta geçmedeneşyalarımız geldi. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a çok teşekkürediyoruz” dedi.    
 
Başkana makamında teşekkürziyareti
 
Kırgız Raikkulov çifti, buyardımsever davranışı üzerine Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ımakamında ziyaret etti. Çift, Başkan Tartan’a Kırgızlara özgü kalpak hediyeetti. Anlamlı ziyaretten dolayı teşekkürlerini dile getiren Konak BelediyeBaşkanı Dr. Hakan Tartan “ Dünyanın dört bir yanından gelen kardeşlerimizekapımız her zaman açık. Önce insan diyerek çıktığımız yolda vatandaşlarımızaelimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çiftimize doğacakçocuklarıyla birlikte sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum” diye konuştu. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv