KİTVAK’LA BAYRAM, BAŞKA GÜZEL

  • 0
  • 798
KİTVAK’LA BAYRAM, BAŞKA GÜZEL
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“KİTVAK – Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı,  E.Ü. Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören onkoloji hastası çocuklar, aileleri ve hastanede görevli sağlık çalışanlarının da katıldığı renkli bir Ramazan Bayramı etkinliği gerçekleştirdi. Kitvak İcra Komitesi Üyeleri ve çalışanları, hastane personeli, hasta çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün geçirdi.”

Bay Balon’un  keyifli balon şovu, illüzyon gösterileri  ve şakaları ile bayram etkinliğinin keyfini çıkaran çocuklar coşkulu bir bayram kutlamasını yaşamaktan büyük mutluluk duydular. Aynı zamanda çocuk şarkılarıyla eğlenceli dakikalar geçiren onkoloji tedavileri devam eden çocuklar,  pasta kesiminin ardından hediyelerini ve KİTVAK İcra Komitesi Üyesi hayırsever Bilge Altınmakas Özgenoğlu öncülüğünde hazırlanan hediye çeklerini alarak bayram coşkusunu doyasıya yaşadılar.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul “Manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayı içindeyiz. Hayırsever duyarlı vatandaşlarımızla bu kutsal ayda da inşaatı devam etmekte olan Dokuz Eylül Üniversitesi KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi için gönül birliği yaptık. Bu yılsonuna kadar 3. büyük eserimizi hep birlikte tamamlayıp, birlikten doğan bu büyük güçle hasta ve hasta yakınlarının umudu olmaya devam edeceğiz” dedi.

HER ŞEY BİR GÜLÜMSEME İÇİN
Soncul, KİTVAK’ın özellikle hasta ve hasta yakınlarının tedavi süreçlerinde moral-motivasyona önemli ölçüde ihtiyaçları olduğunu, bu anlamda gerçekleştirdikleri çeşitli etkinliklerle kanser tedavileri devam eden çocuklar ile birlikte olup, onları mutlu kılacak özel anlar yaratmaya çalıştıklarının altını çizerken “Bugün de o günlerden biri. Hasta çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm, bir gülümseme bizim için hiçbir şeye değişilmez. Bu mutluluk tablosunun oluşmasında katkı ve desteklerini esirgemeyen gönül dostlarımız, Sofra Grubu’na, Bay Balon, Işıltan Uşaklıgil, Hayırsever İcra Komitesi Üyemiz Bilge Altınmakas Özgenoğlu ve bizleri daima destekleyen sevgili basın mensubu arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. 

“Bayramınız kutlu, yarınlarınız umutlu olsun. Ramazan Bayramı’nın başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ederim” diyen KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul,  Ramazan Bayramı nedeniyle KİTVAK’a Ramazan bağışlarıyla, fitre ve zekâtlarıyla bağışta bulunmak isteyen hayırseverler için Halk Bankası Konak Şb. 16000008 ( IBAN TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08 )  no’lu KİTVAK hesabını bir kez daha hatırlattı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv