KİTVAK’lılar iş başında

  • 0
  • 657
KİTVAK’lılar iş başında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Aysel Öztezel’in başkanlığındaki KİT-VAK ( Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı ) İcra Komitesi üyeleri, kabası biten hasta ve hasta yakınları konukevine ayni ve nakdi destek bulabilmek için yeni projeler üretti. “3502” SMS ve “Askıda Oda” kampanyalarının da daha çok kişiye ulaşması için çalışacaklarını belirten Öztezel, “Bu projeyi de planlanandan önce hizmete açabilmek için tüm hayırseverlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

İcra Komitesi üyeleri, 2015’in ilk toplantısından önce Ramazan Soncul Başkanlığındaki KİTVAK Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Küçük Kulüp Alliance Restaurant’da  bir araya geldi. Toplantıya katılan Prof. Dr. Nazan Çetingül, Prof. Dr. Mehmet Kantar ve Prof. Dr. Serap Aksoylar, Vakfın Ege Üniversitesi Hastane Kampusu’nda yaptırıp hibe ettiği Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde binlerce hastanın tedavi gördüğünü, Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’nin de barınma sorunlarını çözdüğünü hatırlatarak, hastaları adına teşekkür etti.  Başkan Soncul da aynı amaçla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kampusu’nda yapımı süren Vakfın 2. konukevi projesinin de yine binlerce hastanın yarasına merhem olacağını söyledi, icra komitesi üyelerine “Bu projenin tamamlanması yine sizin çabalarınızla mümkün olacak. Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yönetim Kurulu’nu İklil Ulueren’in temsil ettiği icra komitesi ince işlerine start verilecek konukevine ayni ve nakdi yardım sağlamak için neler yapabileceklerini, nasıl bir yol haritası izleneceklerini konuştu. Bu komitenin daha önceki projelerde olduğu gibi bu projeyi de hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunabilmek için var gücüyle çalışıp, yardım toplayacağını belirten Aysel Öztezel şöyle konuştu:
“2015 rakamlarıyla projenin tamamlanması için 3 milyon lira gerekli. Her üye malzeme listesi üzerinden bugünden itibaren kapıları çalmaya başlayacak.  Kimi hayırseverden para kiminden çatı malzemesinden kapı koluna ürettiği ihtiyaçlarımızı isteyeceğiz. Her zaman olduğu gibi bu destekleri alacağımıza inanıyoruz. Bu arada yine gelir getirici projeler üreteceğiz. Konser, kermes, defile bunlardan bazıları. ‘3502 SMS’ kampanyamızı 400 bin mesaj hedefi ile başlamıştı. Yine vakıf yönetiminin konukevinde çok düşük ücretleri bile ödeyemeyecek kadar zor durumdaki hastalara destek için başlattığı ‘askıda oda’ kampanyasını da özellikle sosyal medyayı kullanarak daha geniş kitlelere duyurmaya çalışacağız. Bu ekibin bu işin de altından kalkacağına inancımız sonsuz. Büyük bir heyecanla kapıları çalmaya başlıyoruz.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv