Kıyı Ege Encümeni Toplandı

  • 0
  • 942
Yazı Boyutu:

Kıyı Ege Belediyeler birliği encümen toplantısı birlik başkanı Abdül Batur'un başkanlığında gerçekleştirildi.
Kaya Izmir Convention otel'de gerçekleştirilen encümen toplantısına, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur,  CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altıngün,  Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm katıldı. Yaklaşık dört saat toplantıya ayrıca teknik danışman ve uzman olarak Prof. Dr. İnşaat Mühendisi Adnan Akyarlı, İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Işıkhan Gülel, Prof. Dr. Remzi Sönmez katılarak teknik sorunlar dile getirildi,
 
Son zamanlarda Türkiye gündemini meşgul eden Büyükşehir yasası, kapanan belediyeler, Kıyı belediyelerin yaşadığı sorunlar hakkında,  konunun uzmanları ile birlikte gerçekleştirilen encümen toplantısı, oldukça verimli geçti.  Sorunların masaya yatırıldığı, teknik problemlerin dillendirildiği toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu.
Büyükşehir yasasının getirdikleri, planlamadaki sorunlar, yaz ve kış nüfusunun belediyelerin gelir paylarına yansıması gibi sorunları dillendiren encümen üyesi belediye başkanları, teknik danışman olarak toplantıya katılan uzmanların görüşlerini alarak,  teknik bilgi ve yöntemler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv