Kız Çocuklarımız için Sandığa Gidelim

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, kapı kapı gezerek vatandaşları Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde oy vermeye davet ediyor. Başkan Çalkaya “Bu seçimlerde en büyük görev annelere düşüyor. Kız çocuklarımız için sandığa gidip tercihimizi demokrasiden yana kullanmalıyız” diye konuştu.

  • 0
  • 127
Kız Çocuklarımız için Sandığa Gidelim
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde sandığa gitmenin önemi artarken, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya kapı kapı gezerek vatandaşlarla görüşmeler yapıyor. Özellikle ilk turda sandığa gitmeyen vatandaşlar ile görüşen Başkan Fatma Çalkaya, milli iradenin sandığa tam olarak yansıması için oy verme oranının artması gerektiğini ifade ediyor.

İlk turda Balçova’da oy kullanma oranının % 91 gibi bir rekor bir oranla gerçekleştiğini ifade eden Başkan Fatma Çalkaya “İlçemizde demokrasi vurgusunu ön plana çıkaran Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na % 75 oranında oy çıktı. Biz ikinci turda bu katılım ve oy oranlarının artması için çaba sarfediyoruz. Bunun için de en duyarlı kesim olan kadınlarla daha çok görüşmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv