Koç Fest’te Futsal Rüzgarı nefes kesti

  • 0
  • 549
Yazı Boyutu:

Koç Topluluğu’nun desteğiyle düzenlenen Türkiye KoçFest Üniversite Spor Oyunları’nın ilk durağı Ege Üniversitesi kıyasıya mücadeleleresahne oldu. Ege Üniversitesi’nde düzenlenen maçlarda bayanlar ve erkeklerFutsal karşılaşmaları gerçekleşti. Büyük çekişmenin yaşandığı futsalmüsabakalarında Marmara Üniversitesi Bayan Futbol Takımı seriyi namağluptamamlayarak Koç Fest’in ilk şampiyonluk kupasını kaldırdı ve Süper Lig’eyükselme müsabakalarında oynamaya hak kazandı. Bayanlarda Gazi Üniversitesi ileAnkara Üniversitesi arasında oynanan ikincilik maçı ise son dakikaya kadarnefes kesti. Gazi Üniversitesi ikinci yarıda bulduğu gollerle turnuvayı ikincitamamlayarak Süper Lig’e yükselme müsabakalarında oynamaya hak kazanan birdiğer takım oldu.


KoçTopluluğu’nun 2006 yılından bu yana üniversite gençliğini spor, teknoloji,müzik, eğlence ve rekabetle buluşturduğu Koç Fest’in 2014 heyecanı son süratdevam ediyor. Basketboldan speed badmintona, futboldan hentbola 46 branşta 22bini aşkın sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Türkiye Koç Fest Üniversite SporOyunları bu yıl 10 şehirde düzenleniyor.


TürkiyeKoç Fest Üniversitesi Spor Oyunları’nın ilk ayağı olan İzmir’de Basketbol 1.Lig ve Futsal 1. Lig müsabakaları Ege Üniversitesi’nde tamamlandı.


Marmara Üniversitesi namağlup şampiyon oldu

5 günsüren Futsal müsabakalarında bayanlar arasında oynan maçlarda büyük heyecan veçekişmeli sahneler yaşandı. Turnuvanın güçlü ekiplerinden Marmara Üniversitesi,tüm maçlarını kazanarak şampiyon oldu. Güçlü rakibi Muğla Üniversitesi’ni sonmaçta 4-3 yenen Marmara Üniversitesi sporcuları kupalarını havaya kaldırdıktansonra sevinçlerini sahanın ortasında ‘şampiyonluk selfie’si ile kutladı.İkincilik mücadelesindeki hırs ve heyecan ise adeta şampiyonluk mücadelesinedönüştü. Turnuvanın güçlü ekiplerinden Gazi Üniversitesi ile AksarayÜniversitesi ikinciliği elde etmek için büyük mücadele verdiler. İlk yarısı 0-0biten maçta goller ikinci yarıda arka arkaya geldi. Gazi Üniversitesi, AksarayÜniversitesi’ni 3-2 yenerek ligi ikinci bitirdi ve Marmara Üniversitesi ilebirlikte süper lige yükselme maçlarına adını yazdırmayı başardı. AksarayÜniversitesi ise turnuvada 3’üncü oldu. Üniversiteli kızların salonfutbolundaki marifetleri ise izleyiciler tarafından tam not aldı ve uzun sürealkışlandı.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv