Kolonya Cumhuriyeti'nden kahkaha bombardımanı

Kolonya Cumhuriyeti film oyuncuları Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin, Mahir İpek, Uğur Bilgin Ersin Korkut ve filmin senarist ekibi İstanbul’da yapılan renkli galanın ardından İzmir seyircisi ile buluştu. 

  • 0
  • 894
Kolonya Cumhuriyeti'nden kahkaha bombardımanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

5 bin nüfuslu bir beldenin talihsiz bir kaza sonucu ülkeye dönüşüp Amerika’yla savaşa girme hikayesini uluslararası siyaseti tiye alarak beyazperdeye taşıyanabsürt komedi filmi “Kolonya Cumhuriyeti” vizyona girdi. 
​Filmin oyuncuları Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin, Mahir İpek, Uğur Bilgin Ersin Korkut ve filmin senarist ekibi İstanbul’da yapılan renkli galanın ardından İzmir seyircisi ile buluştu. 
 
BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ike İzmir Optimum Cinemaximum’da sinemaseverlerle buluşan film ekibi büyük bir ilgi ile karşılandı. 

KOLONYA CUMHURİYETİ EKİBİ TAM BİR ‘ŞAMPİYONLAR LİGİ’
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ekip biraraya gelmelerini ‘şampiyonlar ligi’ olarak tanımladı. Film ekibine son anda dahil olan Büşra Pekin ise kendisi için ‘Ben de ekibe sonradan dahil olduğum için tekne kazıntısıyım’ diyerek herkesi güldürdü. 
İzmir galasında BKM ege bölge temsilcisi Erhan Gölbey tarafından oyunculara kolonya şişesinden yapılmış bir heykel verilirken Hoşgeldin ‘Kolonya Cumhuriyeti’ yazan pankartları aynı anda havaya kaldıran seyirciler oyunculara sürpriz yaptı. 
Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin, Mahir İpek, Uğur Bilgin ve Ersin Korkut seyircilerle birlikte selfie çektirmeyi de ihmal etmedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv