Konak'ın yeni merdivenleri

  • 0
  • 699
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi,kent merkezinde 40 yıldır yıpranan,dışetkenler nedeniyle zarar gören ve kullanılmayacak duruma gelen merdivenlisokakları baştan aşağı yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor. 

Kırk yıl sonra Alsancak sokaklarında başlayanyenileme çalışmaları, kent merkezinde de devam ediyor. Yıllar önce yapılan vepek çoğu dış etkenler nedeniyle kullanılmayacak duruma gelen merdivenlersöküldü alt yapısı yenilendi. Çağdaşlığa adım adım ilerleyen sokak sakinleriise yapılan yenilemelerden çok memnun. Konak İlçe sınırları içinde yer alan onlarcamerdivenli sokağı yenileyen Konak Belediyesi Mithatpaşa semtindeki 130, 131,133 sokakları da çağdaşlığa kavuşturdu. Varolan merdivenleri yeniden düzenleyenve daha kolay inilip, çıkılacak hale getiren Konak Belediyesi, yenimerdivenleri sokak sakinlerinin hizmete sundu.  

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, çalışmalarboyunca çevreye verdikleri sıkıntılar nedeniyle de özür diledi.  
Alsancak semtindeki sokakları 40 yıl sonra birAvrupa kenti görünümüne kavuşturduklarını hatırlatan Başkan Tartan,çalışmaların Asansör ve çevresinde de tamamlandığını söyledi.  Sıkıntı çekmeden bazı güzelliklere kavuşmanınmümkün olmadığını ifade eden Başkan Tartan, “Biz vatandaşımızı daha çağdaş,daha kullanışlı merdivenlere, kaldırımlara kavuşturmak için çalışmalarımızımümkün olduğunca kısa sürede bitirmeye gayret ettik. Avrupa standartlarınla,kalitesinde işler ortaya çıkartıyoruz. ‘Önce İnsan’ dedik ve çalışmalarımızın odak noktasına vatandaşlarımızıkoyduk. Onların mutluluğunda bir parça emeğimiz varsa ne mutlu bize” diyekonuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv