Konak Rotary Kulübü’nden Atatürk Haftasına Özel Zekai Tunca Konseri

  • 0
  • 955
Konak Rotary Kulübü’nden Atatürk Haftasına Özel Zekai Tunca Konseri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Rotary Kulübü 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası’na özel,Sanatçı Zekai Tunca’nın seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan birTürk Sanat Müziği Konseri düzenledi.

Tepekule Konser Salonu’nda gerçekleşen ve 750 kişilik salonudolduran konserin ilk bölümünde TRT İzmir Radyosu ses sanatçısı Şef TurgayKızıltuğ Yönetiminde Türk Sanat Müziği Korosu ve TRT Saz Sanatçıları eşliğindeAtatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği Solistler geçidi yer alırkenikinci bölümde Zekai Tunca’nın sevilen şarkıları ile izleyicilere zaman zamanduygulu zaman zaman keyifli anlar yaşattı.

Cumhuriyetimizin 91. Yılını geride bıraktığımız geçen haftave Atatürk’ün ölümünün 77. Anma yılında Laik Cumhuriyetimizin devamlılığınısağlamak ve Buca’daki sürekli Eğitim Merkezine fon yaratmak amacıylagerçekleştirdikleri konserde konuşan Konak Rotary Kulübü Başkanı Tayfun Şenol“Buca Koop mahallesinde yer alan sürekli eğitim merkezimizde yaklaşık 6 yıldır2 bin 200 kadına biz meslek edindirme kursları veriyoruz.  Dikiş-nakış, ev tekstili, konfeksiyon,aşçılık, pastacılık, kuaförlük gibi çok çeşitli kurslarımız var. Buca HalkEğitim Merkezimizin gönderdiği hocaların verdiği 6 aylık bir eğitim sonundaaldıkları Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika ile gerek aile bütçesinekatkıda bulunmak gerekse kendi ayakları üstünde durmak isteyen hanımlarımızımeslek edindiriyoruz. Her sene projemiz gelen talepler doğrultusunda daha dabüyüdü ve en son 2 sene önce meslek edinmeye gelen hanımların çocuklarınıbırakabilecekleri bir kreş de yaptık. Bir de hobi kurslarımız var pilates,ahşap boyama, resim gibi… Bu akşam buradan elde ettiğimiz gelirle de buprojemizi  küresel bağış haline dönüştüreceğiz.Yurt dışından Almanya ve Amerika’dan da destekler gelecek sürekli eğitimmerkezimizin tadilatı ve tüm makine teçhizatının yenilenmesi için. Her açıdanböylesi anlamlı bir geceyi gerçekleştirmekten dolayı son derece mutlulukduyuyorum. Emeği geçen katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklindekonuştu.

Konser sonunda böylesi anlamlı bir geceye İstanbul’dangelerek sponsor olan ve İzmir’de Hilton Garden Inn İnşaaatı yapan ÖZGÜN Turizmİnşaat Şirketine Plaket takdim edildi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv