Körfez manzaralı Teras Park’a Yeni Türkülü açılış!

  • 0
  • 589
Körfez manzaralı Teras Park’a Yeni Türkülü açılış!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Teras Park, 13 Mayıs Cuma günü Yeni Türkü konseriyle kapılarını resmen açacak.  Kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet veren Teras Park’ta vatandaşlar eşsiz körfez manzarası eşliğinde sabah kahvaltılarını yapıp çaylarını yudumlayabilecek. Öğle ve akşam yemeklerini yiyebilecek. 6 bin metrekarelik alanda yeşille iç içe olan Teras Park’ta çocukların doyasıya vakit geçirebileceği oyun grubu da yer alıyor.
Bayraklı Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi’nde, muhteşem körfez manzarasına hakim Teras Park’ın açılışını Cuma günü saat 18.00’da yapacak. Açılışta Yeni Türkü sahne alarak, en sevilen şarkılarını seslendirecek.  Vatandaşların rahat nefes alabileceği, yepyeni bir yaşam alanı olan ve 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulan Teras Park projesinde 4 bin metrekarelik yeşil alan oluşturuldu.

MUHTAŞEM BİR YAŞAM ALANI
Buraya geleceklerin, İzmir’in eşsiz güzelliğini Bayraklı sırtlarından seyretmenin ve bunun yanında hoşça vakit geçirip, doğa ile iç içe rahat nefes alabilmenin ayrıcalığını Teras Park’ta yaşayacağını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Gerçekten güzel bir proje oldu. Açılışımızı Cuma günü yapacağız. Tüm hemşerilerimizi bekliyorum. Yeni Türkü bir konser verecek. Vatandaşlarımızın yürüyüş yapabilecekleri, dinlenebilecekleri, körfez manzarasıyla kahvaltılarını yapabileceklerini, çaylarını içebilecekleri, öğle ve akşam yemeklerini yiyebilecekleri bir mekan yarattık. Teras Park, gerçek muhteşem bir yaşam alanı oldu. Buraya gelenler kuş bakışı körfez manzarasını izleyebilecek. Ulaşım da oldukça kolay. Gemi trafik gözetleme kulesinin hemen yanında bir alan. Çevre yolundan Bayraklı çıkışını takip ederek bu yaşam alanına kolaylıkla ulaşılabilir” dedi.
 
AĞAÇLAR OLDUĞU GİBİ KORUNDU
Kısa sürede Bayraklı’nın simge noktalarından biri haline gelen Teras Park’ta vatandaşlar muhteşem İzmir manzarasında sohbet edip, vakit geçirmenin keyfini sürüyor. Ayrıca Teras Park’ın restoran-kafe bölümünde  uygun fiyatlarla leziz yemekler yeme imkanı sunuluyor. Çocuk oyun grubu, banklar ve geçiş yolları yer aldığı Teras Park şimdiden kentin cazibe merkezi olmayı başardı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv